Thursday, 3 May 2012

27# BLOGLIST MAY BY IERA



Assalamualaikum
Peace upon to you :)




jom join segment iera ini

kata empunya blog ini kali pertama beliau buat, jadi aku rasa terpanggil nak join sebab aku pon first time jugak buat segmen dan alhamdulillah dapat sambutan. insya allah akan nak bagi sokongan jugak kat adik iera ni. jom semua blogger, moh kita support adik comel ni ^_^

tapi semua kena ingat tarikh tutup 4mei2012. lagi cepat lagi bagus. hehe =)

adik, akak *cewah akak tau* support adik punya segmen dengan buat ini segmen khas untuk adik. adik pon kena support akak tau, jom join segmen akak pulak Pencarian Bloglist Mei 2012




nak join ? tekan iera



Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

1 comment:

Fariz Reza said...

Atiqah tak nak cube nasib ke ???


http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/segmen-tak-kenal-maka-tak-kenal.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik