Saturday, 12 May 2012

Pencarian Bloglist Mei 2012

Assalamualaikum
Peace upon to you :)


STICKY POST ^_^ 
MARI CEPAT-CEPAT JOIN
SEMENTARA MASIH ADA WAKTU


Bismillah, pagi ni aku rasa macam nak buat segmen baru. Mintak-mintak ramai yang sudi join. Segmen ini adalah untuk pemilihan boglist baru di sidebar tepi tu, sebab nak buat penambahan sikit, memandangkan dah nak dekat sebulan aku berblog *baru sebulan babe




syarat-syarat: 

  1. Mestlah follower blog ini. Kepada yang belum jadi follower tu, jom cepat-cepat tekan butang follow
  2. Buat satu entry yang bertajuk "Pencarian Bloglist Mei 2012"
  3. Letak header segmen ini
  4. Jangan lupa entry tu di link ke blog ini
  5. Sebelum itu kena jawab soalan dulu, " Kenapa anda perlu join Pencarian Bloglist Mei 2012 ? "
  6. Nak tag kawan-kawan lain pon boleh jugak, tak nak pon tak apa
  7. Dah siap entry, hantar URL entry itu dekat komen ya







UPDATE ! SENARAI PESERTA. MAAF BARU SEMPAT NAK UPDATE SEMUA PESERTA SEBAB SEMALAM HUJAN LEBAT *sedap tidur hehe =) * SEGALA KESULITAN HARAP DIMAAFKAN



SENARAI PESERTA PENCARIAN BLOGLIST MEI 2012



  1. http://missobsesi.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  2. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  3. http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  4. http://lindazehan.blogspot.com/2012/05/segmen-pencarian-bloglist-mei-2012.html
  5. http://kancil8349.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  6. http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  7. http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  8. http://farachew.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  9. http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  10. http://yanpunyastory.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  11. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  12. http://pinkylady687.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  13. http://suterasyifa.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  14. http://nadrahvvm.blogspot.com/2012/05/segmen-pencarian-bloglist-mei-2012.html
  15. http://umikasum.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  16. http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  17. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  18. http://hijanahali.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  19. http://cikalongjannah.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  20. http://azielahrahim.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  21. http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  22. http://penciptakenangan.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  23. http://baizuratuha.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  24. http://luluselalu.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  25. http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  26. http://thelifeofmeandhim.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  27. http://adzahaiqal.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
  28. http://cikharty88.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html







Alhamdulillah, mintak-mintak ramailah dapat memeriahkan segmen kali ni. Bukan apa nak kenal-kenal jugak blogger-blogger lain. Kalau segmen ini kurang atau lebih mendapat sambutan, insya allah segmen ini akan dilanjutkan. Doakan saya ya kawan-kawan. Jom ramai-ramai join ^_^




Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

55 comments:

CikMai said...

awak , meh kita kongsi tips, first time kite buat segmen kan , alhamdulillah mendapat sambutan, nak tau camne? kite masuk banyakkkkkkkkkk sangat blog promote segmen kite, mmg muke kena tebal sikit la, tp alhamdulillah , kian berkembang , kawan2 yg follow pun makin banyak, syukur :")

ATIQAH said...

thanks cik mai for the info. insya allah akan di usahakan. thank you so much ^_^
ini pon saya cuba-cuba nak buat segmen ini, tak tahu lah menjadi ke tak. kalau tak menjadi tak apa, i'll will keep trying, pray for me ok :)

CikMai said...

den join ni :)

http://missobsesi.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

eh , mula2 ritu den pun patah harapan, sebab takde org join langsung, den siap dh nak delete dah, tetibe ade sorang join , tu yg buat den semangat promote tu....

ATIQAH said...

terima kasih cik mai sebab join =)
insya allah lepas ni saya akan join banyakkkkkk jugak mcm cik mai, saya blogger baru. baru nk menapak. hehe

Fariz Reza said...

Assalam jumpe entry nih kat blog cik mai erm skang 2:52 ...takpe...esok
FR join....ok tido dulu.....
nnti FR buat entry link kat komen kamu......

Follower yang ke 35 FARIZ REZA(FR)

Pecinta pink^^ said...

saya pun new blogger macam awak tau.so nak join support awak di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Fariz Reza said...

Assalam FR dah join nah link (^_^)

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Leklok ye ..papai..

jia creatifelt said...

Singgah dan baca...

ATIQAH said...

terima kasih @pecinta pink @fariz reza (FR) @jia creatifelt ^_^

Linda Zehan said...

Joined !! =)

http://lindazehan.blogspot.com/2012/05/segmen-pencarian-bloglist-mei-2012.html

Kancil 8349 said...

Kancil datang menyokong....

http://kancil8349.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Amalina said...

ama join :)
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Kancil 8349 said...

http://kancil8349.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z join ^^

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Fara Chew said...

join

http://farachew.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Myza Mubean said...

join --> http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Liyana Rahim said...

salam...yana join :)

http://yanpunyastory.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

muja join :D

۩PinkyLady687۩ said...

pinky join..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

teratak hati said...

join^^

http://suterasyifa.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

nadrahvvm said...

assalam.?heee

http://nadrahvvm.blogspot.com/2012/05/segmen-pencarian-bloglist-mei-2012.html

Yumida said...

JOIN:

http://umikasum.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Liyana Rahim said...

salam...yana join...:)

http://yanpunyastory.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

FaLya said...

join
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html#links

turut serta dalam segmen ini.

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html#links

jangan lupa bloglist ye...

hijanah90 said...

assalamualikum..
nnt jgn lupe singgah view k..

http://hijanahali.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

arap2..same2 la kite ye..saye pon baru je join Blogger nie..

applehijau said...

http://cikalongjannah.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

join...

Azielah Rahim said...

Hai!

http://azielahrahim.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

CikMai said...

wah dah ramai join :) tahniah

Fariz Reza said...

okey roger that sir!!

Amalina said...

ama ada dalam list :)
no 6 :)
*thnxx sbb buat segmen*

nadrahvvm said...

tq buat segmen ni.heeee

ATIQAH said...

salam, terima kasih semua kerana sudi join segmen ini. maaf atas kelewatan untuk update senarai peserta. :)

Pecinta pink^^ said...

siap sedia untuk blogwalking:) lets stat go:P

Iera Diaries said...

Thanks sbb join bloglist iera . iera join balik ! :D

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Fariz Reza said...

Assalam Atiqah...nnti bagi link FB
kamu kat comment FR....
nak add...ade sumthing nak buat....
hehehe strategi nak tingkatkan trafik 2 hala maybe 4 hala....
Try it first la...then kalo dah sesuai kite cari masa sesuai kite buat pakatan dengan orang lain...mesti gempak woooo (^o^)

chuck jones said...

i've joined your site. i have leave my answer in this link. so, i'm glad to one of yours. :) keep blogging.

there you go.
http://penciptakenangan.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

bai baizura said...

sis thanks ajak join segemn ni:) done follow u & nah linknya sy join okeyh:)

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Zaidalifah Hussin said...

ok hr ni nak blogwalking all yg join segmen ni.
Tahniah ATIQAH! Jom tambah kawan blog. Follow terus.

Zaidalifah Hussin said...

ok hr ni nak blogwalking all yg join segmen ni.
Tahniah ATIQAH! Jom tambah kawan blog. Follow terus.

botolairkosong said...

done!!~

http://luluselalu.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

botolairkosong said...

done!!~

http://luluselalu.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

kekapas berceloteh said...

saya pon budak baru gak. dengan muka tak malu slumber land nye join :)) thanxx

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

kekapas berceloteh said...

saya [un budak baru. dengan slumber land je joing :)) thanxx

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

kekapas berceloteh said...

done~

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

zanairin said...

salam.. saya join ye.. ^^, http://thelifeofmeandhim.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Adza Danial Haiqal said...

join skali http://adzahaiqal.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Zaidalifah Hussin said...

done follow semua..jgn lupe pd yg lain cpt2 follow tiqah prmote sikit... he he he:)

applehijau said...

tq sbb sy jugak terpilih...bg sapa2 yang dh follow sy 2 tq sangat..klu sy blm follow balik hope di maaf kan sbb kt umah x dk internt..memandngkan dh balik umah kan..nnt saya follow kemudian ya..tq kawan2...

Fariz Reza said...

Assalam sory late (^_^)

nak keputusan pertandingan segmen: tak kenal maka tak kenal

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/pemenang-segmen-tak-kenal-maka-tak.html

♥♥cikHannah♥♥ said...

http://cikharty88.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

zanairin said...

saya tag awak.. ^^
http://thelifeofmeandhim.blogspot.com/2012/05/segmen-doodle-nama-saya-part-2.html

zanairin said...

salam..saye tag awak ntuk join
http://thelifeofmeandhim.blogspot.com/2012/05/contest-first-special-giveway-by-eza.html
:)

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

Jalan2 melawat blog awak. Jemput join segmen saya :-http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik