Saturday, 12 May 2012

57# SEGMEN : saya blogger universiti dari?

Assalamualaikum
Peace upon to you :)










kalau nak join, sila ke sini


well, actually saya ni dah habis belajar

tapi tak apalah

nak letak jugak

saya produk UiTM Kuantan

untuk program Asasi Undang-undang 2011/2012

Happy blogging ^_^












Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

17 comments:

amercorner.blogspot.com said...

serious ke dah abis belajar cek kah?
walauwehh muka molek2 muda je tu . ish2 berapa umur cek kak ni ? :D

ATIQAH said...

@amer: ehh untuk program asasi dah habis belajar lah. hahah

afifah said...

tq join segmen...wah...lawyer to be ni...slmat brkenalan...followed

Hafizi Samat said...

bw sini.salam kenal...

jom dtg blog sy
http://ucapanuntukbulan.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Hafizi Samat said...

bw sini.salam kenal...

jom dtg blog sy
http://ucapanuntukbulan.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Farahin Ahmad said...

salam perkenalan :)

http://farahdiesel.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Pecinta pink^^ said...

salam kenalan:) sy blogger dari UUM..jom2 singgah blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html terima kasih(^_^)

ikaa said...

dr segmn yg smaa

http://bakul2011.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

kitebudakbaik said...

datang dari segment yg same :)

http://snowhitesenget.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

AkmaDanira said...

Salam , singgah sini dr segmen yg sama.
salam perkenalan :)

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

syiQin eQin said...

hye..singgah dari segmen yg same..
Salam perkenalan dari UPSI :)

http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Anis Azmee said...

saya dari UiTM dungun

http://jmapelle.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti.html

ainol akasyah said...

Salam Perkenalan :)

Saya Blogger Dari Unimas Sarawak, Jemput Singgah Blog Saya

Busyra Bt Takiyudin said...

dari segmen yang sama :)

http://busyratakiyudin.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Amalina Razali said...

dtg dari segmen yg sama :)

http://duniacontengsaya.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-by-afifah.html

sweetsourlife said...

GOOD LUCK

kita pon join jugak..sudi-sudi singgah yer :) tima kasih
http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti-by.html

sweetsourlife said...

GOOD LUCK

kita pon join jugak..sudi-sudi singgah yer :) tima kasih
http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti-by.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik