Sunday, 13 May 2012

Pemenang Segmen Pencarian Bloglist Mei 2012

Assalamualaikum
Peace upon to you :)










 Hye hye hye ! Good morning uolls ! Yang tengah makan tu berhenti jap, yang tengah tengok tv tu pon berhenti sat, yang tengah pakai baju tu, haa yang tu mai mai sini jap tengok dan baca apa cek nak post hari ni. Eden nak umumkan pemenang segmen Pencarian Bloglist Mei 2012. Cek tau mesti ramai dah bising . . .

" bila nak habis ni oi, aku dah penat blogwalking semua blog ni " 


" teman dah tak sabor ni yob, lekas ler " 

maaf maaf beribu kali maaf. eden busy join contest segmen itu ini, jadi tak ada masa nak umumkan pemenang segmen. Ingat nak umumkan malam tadi lepas tamatnya segmen ni, tapi malam tadi guruh kuat *terkejut nyah* jadi eden tak berani nak online pon takut apa-apa jadi nanti. Jadi now, aku nak kasi tau la siapa yang menang segmen ni. Korang cuak tak ?  cuak tak ?






tapi pemenangnya tak adalah dapat hadiah best pon. just dapat jadi bloglist blog cabuk gua ni je. Maaf ye, kesian korang buat penat-penat tak dapat apa pon. Insya allah nanti dah lama-lama aku try buat segmen yang ada hadiah ya, doakan aku tau ^_^











1.
Kancil 8349










2.
Yumida











3.









4.
Photobucket









5. 






Tahniah kepada semua pemenang segmen ini. Maaf sekali lagi atas kelewatan segmen ini berlangsung. Mesti korang rasa bosan kan. Maaf, saya tak pandai nak buat segmen sangat, ini kali pertama anjurkan, jadi macam kelam kabut. Alhamdulillah, penyertaan memang banyak, terima kasih kerana support saya dengan join segmen first saya ni. Insya allah ada masa saya anjurkan segmen yang lagi best ye. Kepada yang menang, saya akan letak anda semua di sidebar saya, kepada yang tak, bukan saya taknak pilih, tapi ada yang lagi baik dari anda dan bukan bermaksud saya tak suka anda *jangan fikir macam tu tau* saya dah tak tahu nak pilih mana, banyak sangat yang memikat di hati. Kalau boleh nak pilih semua, tapi saya hanya pilih 5 sahaja. Terima kasih semua. ^_^ Sayang korang *peluk ketat-ketat*










Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

6 comments:

Dhiah Mardhiah said...

Hadiah awak da siap ^^ klik link di bawah ok..

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/05/hadiah-bagi-pemenang-contest-aku-adalah.html

Kancil 8349 said...

terima kasih...ndak sangka...apapun nielah percubaan pertama kamu..tahniah daripada kancil...cubalah lagi...mungkin yang terbaik selepas nie...

aleen aiden said...

waaa macam ramai je yang join ni. hee :)

aleen aiden said...

waaa macam ramai je yang join ni. hee :)

♥♥cikHannah♥♥ said...

dear. Rase nyer yg link menang tu link sy...tp yg kat side bar tu,bukan link sy la.. confius sbb xtaw,sape menang sbnr nya nih...ehehehe..nk taw,kot ade kesilapan teknikal kn..

botolairkosong said...

baru perasn.menang upenye.tenkiu.ngeh3.

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik