Thursday, 3 May 2012

26# "Segmen : Bloglist Mei CBB#1"

Assalamualaikum
Peace upon to you :)








nak join ke ? tak kan tak nak pulak kan ?  kan ? moh kita kelik CBB






syarat2 ialah :
  1. Yang pasti korang kena follow n like this blog .(WAJIB)
  2. Then, korang wt la satu entry yang bertajuk "Segmen : Bloglist Mei CBB#1" (WAJIB) 
  3. Gam gmbr yang di atas  dan  link kan ke entry ni k.(WAJIB)
  4. hantarkan link entry korang kat post ni..(WAJIB)
  5. Kalau nak tag kawan2 korang yang pum boleh.. (SUNAT)
  6. Tarikh Tutup :11 Mei (smggu je n hrp leh kwn ramai)





balas syarat2 ialah :

  1. DONE follow CBB
  2. Buat tajuk entry pon DONE
  3. Gam pon DONE, siap guna gam cap gajah
  4. DONE hantar link pon udah bang, tak caya? cuba try test check
  5. tagging kawan pongg DONE
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/     





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

6 comments:

fiqah hamed said...

kalau ada masa fiqah join..k..sekarang ada hal nak buat..thanks tag k..

Che Faiz Bong said...

Terima Kasih Kawan kerana join
tinggal jejak kt cni.-_______-

Fara Chew said...

tq tag fara.. insyaAllah fara join.. =)

NURUL AMEERA said...

meera atang sinngh sini :)

http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-bloglist-bulan-mei-cbb-1.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog sy ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-bloglist-mei-cbb1.html

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah bw dri segmen same..meh2 pegi belog saya kat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-bloglist-mei-cbb1.html thanx:)

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik