Wednesday, 2 May 2012

25# SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK



Assalamualaikum
Peace upon to you :)








mari sertai segmen amercorner



ha, ini incik amer mau wa tulis itu kalangan pasai apa wa mau join ini segment, dia jugak ha ada tanya adakah ini segment kasi susah sama wa *sila baca gaya sendiri hehe XD* 

kalau nak ikotkan aku memang suka sangat join contest, giveaway, segmen segala bagai ni. tapi yela orang cakap, "nak buat apa join semua-semua ni kan, kalau dapat hadiah best ok la jugak" bla bla bla bla
ahh persetankan semua kata-kata itu, patik rela meng-join apa sahaja sebab patik suka berkawan hikhikhik *gelak guling-guling* tapi bagi aku lantak la mereka tu nak cakap apa, mulut orang bukan mulut tempayan boleh nak tutup-tutup kan, jadi biarlah mereka bahagia dengan itu. Jadi aku join ya encik amer *macam tua sangat panggil encik, sorry amer =) * sebab aku rasa kita boleh jadi kawan tau plus blogger-blogger yang lain pon boleh jadi kawan aku jugak. Kita jd BFF tau besfren forever *suka tau =D * seronok aku cakap banyak kawan-kawan ni, boleh belajar cara mereka cakap; macam contoh kalau kawan blogger korang tu orang kelantan, nanti boleh kecek kelate, kalau terengganu, boleh cakap ganu. Tak macam tu kengkawan kan? ? ? *betul betul betul* hmm, kalau nak kata segment ni membebankan, aku tak join amer oii. disebabkan tak menyusahkanlah aku join, sebab aku memang suka join benda-benda macam ni. bila aku join, nanti mesti orang lain pon nak join. Disamping meningkatkan traffic penganjur segmen, traffic blog aku pon akan naik gak, sebab sebelum orang pergi blog penganjur mesti orang nak singgah blog yang dah join kan kan kan ? ? ? jadi, maka, oleh kerana aku sudah di tag oleh FR , so aku nak tag sorang jugak kawan aku nama dia *jeng jeng jeng*






Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

31 comments:

amercorner.blogspot.com said...

wahai orang disana terima kasih kerana sudi join ini segment maaa, aku rasa nak cepat2 je nak habiskan segment ni haha :D tp 25 tetap 25 :D

good luck k :D

@ deqla manjew said...

slm, singgah dari segmen yg sama.. sy serious follow awk.. awk ??
if da follow tinggalkan komen di entry segmen sy :

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Sya dtg cnie . Serius Follow Back =)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

am|rul semp0y said...

hyep..sye da follow awk dri segmen y sme..follow sye blik k..tq..

arissa. (not the real name) said...

sy nk dtg follow..follow balik ok?..terima kasih.. :)

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

done follow sini..dri segmen serious follow back

nGiau said...

hello, dari segment yang sama ;)

http://ngiau92.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Wanieys said...

Singgah dari segmen sama
Wanieys follow sini
Awak serious follow back keyh
Salam perkenalan

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

jal said...

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

icumm said...

icumm serius follow sini...serius follow icumm balik ye dkt sini ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

farhanamasdo said...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Seyra Zainal said...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

serious follow sini.

AlyNn NyzAa said...

dr segmen sama...follow sini...follow me back k..TQ in advance :)

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

*NurSyahieraDahhari* said...

follower name : ieraassyiera.blogspot.com

serius follow sini :)
serius follow back ya :)

--> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Cik Syiera said...

salam
syiera dari segmen yg sama..
serius follow sini..
follow back k..
http://cutelikebee.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

deqjamucuxx said...

done . * 123 * <-- cantik no .

serious following u

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Sh Hily said...

Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah lama follow cnie..Follow me back..salam perkenalan..=)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

사유리 하나 (SH) said...

Daripada segment yang sama..serious done Follow blog anda :)

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

cyda said...

singgah dari segmen yang sama , folow blog ini . jom folow back :)

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com
@
http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

Miss Lovouis said...

Salam kenalan .
Done follow u , from the same segment .. =)
Follow me back . Perhaps ..
http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Miss Lovouis said...

Salam kenalan .
Done follow u , from the same segment .. =)
Follow me back . Perhaps ..
http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah bw sini..dri segmen same..serius dah follow..hikhik..jom2 singgah sini pulak http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html maseh(^_^)

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dah join segmen miss z tak?
kalau belum meh join

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

Azza Afdzal said...

dh follow :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.

ENRECCA :) said...

singgah dan follow blog ini dari segmen yang sama :D :D

http://f-elldowntherabbithole.blogspot.com/2012/05/ameers-segment-serious-follow-back.html :)

Xo- Enrecca :) :)

Momo said...

datang follow..;)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

9n0L4 said...

seriesly done follow. 191.;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

✿ Nani ツღ said...

done follow dari segment yg sama...

Sila follow balik !xD

http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

amercorner.blogspot.com said...

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik