Wednesday, 2 May 2012

24# "Segmen 1: Linda Cari Bloglist Mei"



Assalamualaikum
Peace upon to you :)









jom kita support segmen Cik Linda ni, ayuh semua ! ^_^


sebelum tu kena jawab soalan dulu : Berikan 1 kritikan membangun kat blog aku ?

ok, apa aku nak balas ek *fikir empatpolohempatkali* blog cik linda ni best sebab tak banyak sangat widget, jadi nak jenguk pon senang, tak payah loading banyak-banyak kali kan. Lepas tuh pulak simple je, but nice ^_^

kepada korang-korang semua yang nak join, mari cepat kita terjah blog Cik Linda ni, untuk segmen ni tarikh akhir 10 Mei 2012. masih ada masa, tapi jangan terlewat. jom kasi terjah, untung-untung boleh dapat banyak kawan kan ^_^



Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

10 comments:

Amalina said...

dari segmen yang sama :)
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

Linda Zehan said...

Thanks coz joined.. =)

Aqila Arshad said...

dari segmen same :)
http://qilafuntime.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

Atiqa_Wahid said...

Dari segmen yg sama, follow awk terus. Hit me back dear =)
http://atiqawahid.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

Atiqa_Wahid said...

Dari segmen yg sama, follow awk terus. Hit me back dear =)
http://atiqawahid.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

Linda Zehan said...

Salam.. LZ dah wat list peserta segmen.. terjah jgn x terjah...

http://lindazehan.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-linda-zehan.html

♥♥cikHannah♥♥ said...

slm...dtg dr segmen yg sama http://cikharty88.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html...
dh follow awk..jom follow me balik,kalau sudi keyh...
jemput join GA i jugak kat sini..http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-cikhannah-jom-jejalan.html

Michelle Hopell said...

singgah dari segmen sama ..

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

elyna mirsada said...

BW here,same segmen (n_n)

Nurul Alyaa said...

singgah dari segmen yang sama.
http://cikalyaa93.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html
jemput singgah ke blog. :)

done follow..

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik