Saturday, 23 June 2012

Nuffnang Premiere Screening of Brave

Assalamualaikum
Peace upon to you :)





Yay thank you thank you thank you xie xie ni kamsahamida (eh betul ke) encik Nuffnang kerana memilih komen gua yang tersangatlah awesome itu ^oo^ (puji diri sendiri). Aku rasa macam berbunga-bunga tau bila komen yang aku tulis tu terpilih untuk dapat Nuffnang Premiere Screening of Brave (kau hado ? ). Yelah, bukan apa sebelum ni aku pernah jugak cuba untuk menang, tapi rezeki tiada. Tapi, alhamdulillah lepas aku tengok post dekat website Nuffnang, jadi aku macam tertarik untuk menyertai, apa kata orang saja suka-suka nak cuba try test (eh bukan sama ke +___+ ). Ha, sebelum itu, korang semua mesti nak tengokkan mana komen aku yang awesome sangat tu, sampai terpilih untuk dapat invitation kan (tangan di dada, mata ke atas)




inilah komen yang aku buat tu. untuk lebih lanjut mengenai komen yang dibuat, boleh ke ---> sini




Maka dengan itu secara rasminya aku terpilih untuk mendapat jemputan ke ---> Nuffnang Premiere Screening of Brave. Wah gila kau siapa tak suka dapat free tengok wayang, kalau nak tunggu orang belanja memang kau tunggu lah sampai janggut dah sampai paras lutut baru dapat agaknya (just kidding). Lagi pulak cerita kartun weh, siapa tak suka, aku memang suka habis, sebab watak diorang tu macam comel-comel, kawai gitu. Tapi kan, yang sedihnya . . . ='( (menangis dulu)
Sebelum aku cerita apa yang sedih sangat sampai air mata penuh sopoloh baldi (propa gitu), apa kata korang layan dulu invitation yang aku dapat ni untuk Nuffnang Premiere Screening of Brave.




korang nampak tak apa yang ada tulis kat atas tu? kalau tak nampak pergi ambil teropong nak tengok besar-besar sikit (O.O)


Ha, cerita sedihnya . . . (heavy rain)


Aku TAK DAPAT PERGI ! ! waaaaa ='( ='( sedih weh, sedih. Sebabnya tempat tu agak jauh dari rumah aku plus siapa nak jadi driver kepada minah yang memang tak ambil lesen ni? Mak aku pun mesti susah nak lepaskan aku pergi sana sorang-sorang sebab sana tu jauh weh waaaaaaa ='( (nangis guling satu rumah). Jadi keinginan untuk jumpa dengan bloggers yang dapat invitation tu musnah sama sekali macam kaca terhempas ke batu (wah over lebih kau ni ~..~ ) Mungkin bukan rezeki aku rasanya. Tak apa lah lain kali, aku cuba lagi, mana tahu dapat lagi kan, macam syok dapat invitation dari Nuffnang walaupun tak dapat penuhi. Maaf ya incik nuffies. Lain kali kalau gua join, pilih gua lagi tau ^_^ Lastly, congrats to all yang dapat invitation tu. 









Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

5 comments:

Bahrain said...

Tahniah....haha
tp kesian tak dapat pg....haha

Cik Amal said...

wahhh!!
tahniahhh
untunglahh
tak semua dapattt. .
ok lettuw, en.nuffnang bagi penghargaan . .

Cik Amal said...

wahhh!!
tahniahhh
untunglahh
tak semua dapattt. .
ok lettuw, en.nuffnang bagi penghargaan . .

Cik Amal said...

wahhh!!
tahniahhh
untunglahh
tak semua dapattt. .
ok lettuw, en.nuffnang bagi penghargaan . .

tiefazatie said...

tahniah!
xpe..next time join yg dekat ngn umah..konpem leh gi!

kalu kamu pergi..leh jumpa..hee..=)

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik