Saturday, 23 June 2012

121# "Segmen : Amira nak review blog korang"

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






kalau nak join, sila tekan sini



mira akan pilih  10 blog paling cantik,kemas dan tersusun dan akan direview blog nye selama 2 hari dan akan dimasukkan ke dalam bloglist mira sampai bile-bile.


ha, itu pesanan dari tuan segmen, beliau nak mencari 10 blog yang cantik, kemas dan tersusun untuk direview. Korang nak tak blog korang kena review? Mesti nak kan sebab kita nak tahu apa kurang dan lebihnya blog kita tu. Jadi apa tunggu lagi. Tamat pada 24 jun 2012.
Mangsa tag: http://damnright-welcomestalker.blogspot.com dan http://nnatheha.blogspot.com/ dan anda semua ^_^





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

4 comments:

Iqa :) said...

suka nyaa ! saya nak !! :) tu pun kalau bleh.

Norul natheha bt mustafa said...

wah......thanks

Michelle Hopell said...

thanks tag kite (:

Cik Anis said...

kiutnye blog die.. follow dh..:)

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik