Wednesday, 30 May 2012

90# "Segmen : Ain nak review blog korang"

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






kalau nak join, tekan sini

tag:




siapa tak nak blognya kena review kan, jadi pilih lah saya eh tuan segmen ^_^



Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

11 comments:

Alynn Nyzaa said...

thanx 4 da tagging dear~

Alynn Nyzaa said...

thanx tag (:
nnt kiter join~

Dhiah Mardhiah said...

nice entry..nantikan pemenangnye ye .. ^^

Yumida said...

slmt bersegmen sis

hanif said...

Yayah buat segmen..ni kena join ini

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yang sama
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-ain-nak-review-blog-korang.html

botolairkosong said...

tiqah ditag.

http://luluselalu.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

(^.^)

Cioccolato World said...

datang dari segmen yang sama good luck ya, saya follow awak

and

jemput kamu join segmen saya, lucky 6 akan terima free gift

http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

Dhiah Mardhiah said...

sila semak name anda..

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-ain-nak-review.html

Miss Ann said...

saya datang dari Segmen yang sama :)

QaIsARa mUkHlIsA said...

dari segmen yg same...visit back keyh..done follow

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik