Thursday, 31 May 2012

Entri pendek untuk 31 Mei 2012

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






Memandangkan dah masuk 31 Mei 2012, hari terakhir untuk bulan Mei, apa kata aku bagi korang semua layan gambar menarik ni dulu. Jeng jeng jeng






Ini gambar masa Semester 1. Masa ni kat kelas before lecturer datang. Biasalah students kalau lecturer tak datang memang macam ni, buat macam-macam, snap sana, snap sini hehehe ^_^
Korang mesti nak tahu kan kenapa aku boleh jadi macam ni. Ini sebab minah pakai baju kurang biru ni TEROR GILER main futsal, that's why jadi macam ni, terseliuh sampai nak kena berbalut tangan tu. Hadoih, malu pon ada, budak lelaki yang memang reti main pon tak macam ni, aku pulak yang terover sangat. 



p/s: ada yang nak ajar aku main futsal tak? 



Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

5 comments:

sherah said...

hak3...kesiannyer...sekrang dah okei ke ? nanti kita main lagi nk ? alng suka main futsal nieh..hehe :D

CikMai said...

adoi ni mesti kes tersembam ni..saket tak?ciannn..

mai kaki bangku.hahaha

Dhiah Mardhiah said...

haha..entry menarik ^^ kalau ade mase join la ye

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

zanairin said...

atiqah.. saya tag awak..^^ http://thelifeofmeandhim.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Dhiah Mardhiah said...

hey hey you you ! awak ditag..hehe

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik