Wednesday, 30 May 2012

89# segmen 2: 6 pekara tentang saya

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






kalau nak join, tekan sini


6 perkara tentang aku

1. kuat merajuk, antara paling kuat merajuk dalam ahli keluarga
2. gila kucing. siap panggil anak kucing dalam rumah dengan nama "anak" walaupun anak kucing tu ada nama sendiri
3. kuat makan ayam. masa dekat kampus dulu tiap-tiap hari menu berbuka puasa mesti nasi dengan ayam, tak kisah la masak kicap ke, masak kurma ke, apa-apa jenis lah mesti wajib ayam, kalau ada ikan tu pelik sikit lah
4. sangat tak suka makan sayur, sayur yang pernah makan cuma kangkung, itu pon ikut mood. lepas tu lagi satu, hanya makan timun *timur tu sayur ke?* kalau ada kuah rojak buah atau kuah kacang satay. tak suka sayur sebab rasa boleh mati kot kalau makan *pendapat aku lah*
5. baru berjinak-jinak dengan dunia kpop masa lepas spm dalam tahun 2011 macam tu lah
6. seorang yang pemalu, hanya akan bercakap banyak dengan family atau kawan-kawan yang kenal je. tapi dalam dunia blogging banyak pulak cakap, sebab tak nampak muka, kalau nampak memang lari dulu lah.




tapi kan sebenarnya banyak sangat perkara tentang aku. kalau dicerita confirm boleh buat buku lepas tu letak kat muzium sendiri. kalau korang nak tahu sangat pasal aku, cepatlah tanya *eh ada yang nak tanya ke?*





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

13 comments:

kinara kinatara said...

thanks sudi join..hehe..btw kina un xsuka makan sayur..hehe..keep blogging:)

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama.. happy blogging...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

suka kucing jugak... ^_^

cikhacks said...

saya p0wn sngt2 dan sngt2 suka mkn ayam serta sangat2 dan sangat2 xsuka mkn sayur..hehe.. love kucing2 s0 much~

Akira Al-Fateh said...

Saya follow balik :) btw, boleh tak awak bagi tips camne nak mandikan kucing haha? kucing saya ni takut betul air!

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yang sama...

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

WANA said...

singgah sini :]

sayang kucing jugakk! hehe

9n0L4 said...

dtg dari segmen yang sama. give me 1. same kite. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

Anzulna said...

were from d same segmen :)
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

~Sweet Honesty~ said...

boleh pla ber k-pop yea..hihi.. dari segmen yg sama juga..(^_^)

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

jenjalan disini smbil kutip ilmu.. dari segmen yang sama.. kita sama, suka sgt kucing.. ^_^ smpai membahasakan diri 'mak' kat anak kucing..hehe.. follow awak...

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

http://lystra-lily.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

CiK FizA said...

apa lg cter pasal awk? sy tnya nie~ Erkk =,="

btw, sy balas kunjungan awak n follow :)

Cik Amal said...

no 4 sama lah
siap tulis dalam entry
nnt singgah lah bace

sorry late blogwalk
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html
saya follow sini ok

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik