Wednesday, 2 May 2012

20# 'Awak! Jom Follow Blog Saya!'

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






nak join tak ? ? ? sila tekan sini

tapi sebelum tuh mesti korang semua nak tahu apa syarat-syaratnya kan :


1- Follow Blog Shawal (Follow Lah... Please...)

2- Like fanpage Shawal >Fanpage< (tak kesah, tak like pun tak pe)

3- Buat satu entry dengan Tajuk Segmen 'Awak! Jom Follow Blog Saya!'

4-Letakkan Banner Segmen ni kat dalam entry tu dan link kan ke entry Shawal ni... :)

5- Nak tag ke?? tak perlu kot... tapi kalau nak tag lagi bagus... 2 orang je pun dah cukup.. :)

6- Tinggalkan link entry korang di ruangan komen entry ni tau... pastikan link yang betul..




SYARAT 1 : DONE

SYARAT 2 : DONE

SYARAT 3 : DONE

SYARAT 4 : DONE

SYARAT 5 : akmaluv90  pupeliyana

SYARAT 6 : DONE



DUE DATE 30/5/2012

MARI SAMA-SAMA KITA JOIN ^_^









Terima kasih kerana sudi membaca  ^_^.




3 comments:

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam dri segmen yg sama . Awk ! Jom Follow Blog Sya :D
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/05/segmen-awak-jom-follow-blog-saya.html

::sarakassim:: said...

salam,, dari segmen yg same jugak,,

and sy da folo awk,, "" jum folo blog sy ""

http://sarakassim.blogspot.com/2012/05/awak-jom-follow-blog-saya.html

thank :)

aynora nur said...

dah follow ye..

http://www.aynoranur.com/2012/05/segmen-awak-jom-follow-blog-saya.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik