Wednesday, 2 May 2012

"SEGMEN: BERSAMA ARTIS KESAYANGAN ANDA"

Assalamualaikum
Peace upon to you :)


INI ADALAH STICKY POST !
(DAH KENA GAM KUAT-KUAT)



Hari ini aku terasa macam nak buat satu segmen untuk korang-korang kat luar sana. Segmen ini tidaklah sehebat mana cuma mungkin akan jadi lebih hebat kalau ramai yang join.








syarat-syarat: 

1. Follow blog ini (WAJIB TAU ^_^ ) 
Follow twitter YoNgiQa (TAK KISAH NAK FOLLOW KE TAK ^_^ )

2. Copy & paste header segmen ini

3. Buat satu entry yang bertajuk "SEGMEN: BERSAMA ARTIS KESAYANGAN ANDA" dan link entry ke blog ini

4. Ceritakan mengenai pengalaman menarik atau kisah-kisah lucu anda bersama artis-artis kesayangan. Boleh letak gambar atau apa-apa sahaja. Boleh juga ceritakan mengenai artis yang anda ingin jumpa dan beritahu kenapa anda ingin bertemu dengan mereka

5. Dah selesai semua, hantarkan URL entry anda dekat komen di bawah


kriteria pemilihan:

Mestilah menarik dan tertarik ^_^


pemenang:

3 orang pemenang akan dipilih dalam segmen ini

Pemenang segmen ini akan terpilih untuk menjadi senarai bloglist blog ini selama 2 bulan


tarikh luput segmen:

30 April - 06 May 2012 

 sebelum 12 tengah malam 



Jadi kepada semua, marilah join segmen ini. Bukan apa, saja nak kongsi-kongsi cerita anda bersama artis-artis kesayangan. Selamat mencuba dan terima kasih kerana sudi join segmen ini ^_^
Mintak-mintak lah ramai yang sudi join. Kalau tak ramai, automatik segmen ini dibatalkan



Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

6 comments:

CikMai said...

alaaa , mai tak penah jumpe retis =(

ATIQAH said...

Takpe, macam saya tulis tadi boleh je mai tulis pasal artis yang Mai nak sangat jumpa, ceritakan kenapa mai nak jumpa artis tu :)

❤ aQma_maNaF ❤ said...

same la kita cikmai, saye pon xpnah jumpa. takpelah, insyaAllah. ade mse kita join

Alex Irfani said...

kunjungan hangat.. kunjung balik yach. jangan lupa follow nya.. :D

ATIQAH said...

@aqma

hehe, insya allah, one day u will meet them ^_^


@alex irfani

selamat datang ya ^_^

nis said...

http://nis-nisrina.blogspot.com/2012/04/segmen-bersama-artis-kegemaran-anda.html

Join!

p/s: Maap tajuk post saya yg tu tk jelas!

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik