Tuesday, 1 May 2012

19# Segmen : Miss Z Cari Blogger



Assalamualaikum
Peace upon to you :)





miss Z berceloteh




sila tekan SINI kalau nak turut serta ^_^

segmen ni habis 06 Mei 2012, jam 11.59 malam

jadi cepat-cepat tau ! ! !

ok, menurut firasat patik, segmen yang MISS Z anjurkan ini memang best sebab melalui cara seperti inilah kita sebagai blogger ini dapat merapatkan tali silaturrahim sesama blogger-blogger di luar sana. Kalau nak ikutkan lagi ramai blogger-blogger kat sana, so dengan adanya segmen macam ni bolehlah kita kenal-kenal, mana tahu kot-kot ada yang bertemu jodoh ke, boleh dapat jadi bestfren ke even kita tak pernah kenal or jumpa sebelum ni. Jadi aku rasa memang best la segmen MISS Z, keep it up !!






Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

9 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

TQ sbb join segmen miss z.,jom kenal dgn blogger lain lak

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

MISS Z BERCELOTEH said...

TQ sbb join segmen miss z.,jom kenal dgn blogger lain lak

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Fara Chew said...

dtg dr segmen yg sama.. dah follow u.. follow me back ..

selamat kenalan =)

namakusuzy said...

dri segmen yg sama
http://namakusuzy.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Amalina said...

ama singgah dari segmen yg sama ..
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Pecinta pink^^ said...

Salam,,saya sggah bw sini..dri segmen same..salam knalan ye,,jmput sggah ke blog pink saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html thanx ye(^_^)

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal kalau belum berkenalan lg.. saya datang dari segmen yang sama nak wb. follow kalau belum follow ^_^ coz i done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Nur-Azam Shahdan said...

salam :) dtg dari segmen yang sama, jemput jengah blog saya ya

latest entry: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/anda-suka-benda-comel-introducing.html

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen miss Z
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
Komen di sini yek..sebab saya akan masukkan anda dalam bloglist saya..
Thanks and follow!!!

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik