Wednesday, 2 May 2012

21# "Segmen 1 : Ama Mencari Bloglist Mei"



Assaalamualaikum
Peace upon to you :)









SILA TEKAN SINI ^_^

jomlah join segmen ni kengkawan sebab katanya ni first time ama buat segmen, jadi jom kita join nak bagi support banyak-banyak kat beliau =)

jadi memandangkan nak join segmen ni, kenalah jawab soalan dari ama ni dulu barulah dapat join segmen bloglist beliau ni =)

soalannya bebunyik :


"korang rasa blog ama nie oke ke tak ? ...  boleh tak korang sarankan cadangan atau apa apa ???"


bagi aku lah kan ama, blog ama ni comel tau, sebab ada gambar lolipop + love yang jatuh-jatuh tu, comel, cute sangat. memang bestlah kalau view blog ama, rasa lapar tiba-tiba. ni boleh naikkan trafik sebab bila orang rasa bosan plus lapar then tengok pulak blog ama, confirm tak bosan dah lepas tu. it is really awesome lah :)


hmm, mungkin ama boleh buat banyak lagi segmen untuk tingkatkan blog ama. bila banyak segmen, contest or giveaway mesti ramai lagi singgah or jenguk-jenguk blog ama kan. well, apa-apa pun, selamat berkenalan and happy blogging ^_^




Terima kasih kerana sudi membaca ^_^








2 comments:

Amalina said...

wahhhh !
terima kasih sebab sudi join :)
lollipop ??? ahahhaha .. oke oke ..
ama tukar balik background tu ye ??
hehehhe ..
terima kasih sekali lagi :)
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-1-ama-mencari-bloglist-mei.html

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah lagi..bace entry awk:) dri segmen same..meh2 bace kat sini akmaluv90@blogspot.com thanx:)

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik