Friday, 22 June 2012

UPDATE - SENARAI PESERTA SEGMEN HUJUNG MINGGU: AKU FOLLOW KAU FOLLOW

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






kalau nak join, sila tekan sini


Alhamdulillah, ramai juga yang sudi meng-joinkan diri dalam segmen hujung minggu ini. Jadi sekarang aku nak letak senarai peserta yang sudi menyertai. Sebabnya aku cakap bila dah cukup 10 orang aku nak keluarkan senaraikan. Harap korang semua boleh berblogwalking dan berkenal-kenalan. Kalau dah kenal, mari kita rapat-rapatkan kembali. Insya allah, akan aku follow balik korang semua yang sudi menyertai. Terima kasih semua.


Dah sedia untuk blogwalking? Mari terjah satu-satu. Ready, go ~


  1. http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  2. http://zieyaweasley-wwwzieyaslifecom.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  3. http://ciksaracomot.blogspot.com/2012/06/segmen-aku-follow-kau-follow-by-atiqah.html
  4. http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  5. http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  6. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  7. http://izaminallah.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  8. http://chentaeyqa.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  9. http://iezaiezaieza.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  10. http://nurizzati0920.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  11. http://ainpunyabelogg.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  12. http://cikhacks.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  13. http://miszfarahanis.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  14. http://bukandua.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  15. http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  16. http://sayaeesya.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  17. http://roseskalerful.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  18. http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/06/hujung-minggu-aku-follow-kau-follow.html
  19. http://dhia-wardah.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  20. http://ainaloraine.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  21. http://www.amercorner.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  22. http://nnatheha.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  23. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  24. http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  25. http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  26. http://ibahpanda.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  27. http://normawar.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  28. http://www.mohdnaser.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  29. http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  30. http://www.aynoranur.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  31. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  32. http://storyaduhh.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  33. http://flythesky90.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  34. http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  35. http://lovingwantie.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  36. http://supermiza.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  37. http://hasiebaffa.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  38. http://dairykuinspirasiku.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  39. http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  40. http://chantekmath.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  41. http://farahizni.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-followkau.html
  42. http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  43. http://sarahsaaidin.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  44. http://ariffda.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  45. http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  46. http://opahandkerchief.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  47. http://jujuebloem.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  48. http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  49. http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  50. http://n-mcd.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  51. http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  52. http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  53. http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  54. http://nazlyizan.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  55. http://beautyshinju.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  56. http://pinkmerahlembut.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  57. http://zinniazaza.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  58. http://majirashid.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  59. http://anisfatihah-pinkladies.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  60. http://aimishyuu.blogspot.com/2012/06/jom-join-segmen-kedua-hari-ni.html
  61. http://bwerking.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  62. http://nienienoenoe.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  63. http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  64. http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  65. http://iekalife1990.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  66. http://honeyothman.blogspot.com/2012/06/aku-follow-kau-follow.html
  67. http://ceritahatikuh.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  68. http://yummycoklet.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  69. http://faryna-lovestory.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  70. http://meklyncorner.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  71. http://f-elldowntherabbithole.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  72. http://bb-eronecca.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  73. http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
  74. anda seterusnya ^_^

p/s: sila check (Ctrl + F) link anda, jika tiada sila bagitahu ya ^_^



Terima kasih semua. Jadi apa tunggu lagi. Segmen ini tamat pada 24 JUN 2012 PUKUL 10 MALAM.





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^


7 comments:

Noor Adibah said...

amboii cepat nye die update ! heee..
kite yang no 26 tuuu :D

Mizz Wenn said...

thanx , saya yg ke 6

✿ Nani ツღ said...

Nani nmbor 50...!^^

ieka zurika said...

no. 65 tau.. hehe ;)

Siti Fatimah Fuzz said...

cik siti ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada tuan punya segmen...sebab sudi buat segmen mcm ni.....boleh tambah kengkawan....=)

orochimaruNM orochimaruNM said...

~ terma kasih..! sy no 27!! wink..!! wink..!!

NASZ said...

sori lambat. akhir settle juga blogwalking semua link kat atas dan follow mana yg bleh difollow.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik