Sunday, 24 June 2012

SEGMEN HUJUNG MINGGU: AKU FOLLOW KAU FOLLOW

Assalamualaikum
Peace upon to you :)





INI ADALAH STICKY POST - UPDATE
SEGMEN BERMULA 22 JUN - 24 JUN (10 MALAM)


SENARAI PESERTA


Korang nak naikkan trafik? Nak ramai follower? Mahu blog dikenali ramai? Caranya mudah sahaja, mari sertai segmen yang aku anjurkan ini. Hanya semudah A B C, insya allah blog anda akan bertambah pengunjungnya, sama ada, follower / reader atau silent reader.



Syarat-syarat tersangat mudah sebab ini hanya segmen untuk menambah follower, jadi tidak perlu like atau follow mana-mana.


Syarat-syarat:
  1. Ikut suka korang sama ada mahu follow blog ini atau tidak (aiman tak kesah)
  2. Buat tajuk entri korang - "Segmen Hujung Minggu: Aku Follow Kau Follow"
  3. Copy paste banner segmen di atas dan link ke entri ini
  4. Dah siap semua, hantar link entri ke kotak komen di bawah (link entri bukan link blog ye)

Bila dah cukup 10 orang yang menyertai segmen ini, aku akan listkan senarai blogger yang sudi meng-joinkan diri. Harap ramai-ramai dapat sertai. Janji korang kena blogwalking dan follow blogger yang sudi join tau, sebab dah nama segmen ni "aku follow kau follow" jadi not fair kalau kita follow diorang, diorang tak follow balik kan. Fair and Square ok ^_^


Maka, aku mengambil keputusan segmen ini akan berlangsung pada hari ini JUMAAT 22 JUN 2012 sehingga AHAD 24 JUN 2012 PUKUL 10 MALAM. Ini kan segmen hujung minggu, jadi segmen ini berlangsung pada hujung minggu sahaja. Mari sertai ^_^





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

88 comments:

zanairin said...

assalammualaikum awak.. saya join,....^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

~MiZz Atie ZieYa~ said...

cek join nih


http://zieyaweasley-wwwzieyaslifecom.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

CikSara said...

Salam...dengan berbesar ati:))..saya join..
http://ciksaracomot.blogspot.com/2012/06/segmen-aku-follow-kau-follow-by-atiqah.html

kekapas berceloteh said...

join :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

MISS Z BERCELOTEH said...

join :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Mizz Wenn said...

http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

izaminallah said...

join..ni link
http://izaminallah.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Eyqa Carissa said...

http://chentaeyqa.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

shaye join ;)

ERYZA said...

Join jugak la....

http://iezaiezaieza.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

NuR IzZaTi said...

join =)

http://nurizzati0920.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

ain :) said...

ain join :)

http://ainpunyabelogg.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Cik H.A.C.K.S said...

hye awk..sy j0in eik ^_~
http://cikhacks.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

miszfarahanis said...

join :)
http://miszfarahanis.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

DamiaZara said...

kita join :)

http://bukandua.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Aliff said...

http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

eesyaLavigne said...

http://sayaeesya.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Aiisyah Colourful said...

join =p

http://roseskalerful.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

aien said...

join
http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/06/hujung-minggu-aku-follow-kau-follow.html

yana_mu'azz said...

mau folow.. =))
http://dhia-wardah.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

noradila-asikin subki said...

doNe folLow u...sudi2 la follOw saye semuLe ye..=)

Aina Majid said...

http://ainaloraine.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Aina Majid said...

saya join
http://ainaloraine.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

amercorner.com said...

http://www.amercorner.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

joined :D

Norul natheha bt mustafa said...

http://nnatheha.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Mrs.BuduBilis said...

SAYA JOIN..SORRY LAMBAT

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Mohd Noor Shawal said...

Shawal Join!!

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

FaLya said...

fatin join..

http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Noor Adibah said...

heee! hai hai awak.

kite join ye.
----> nahhh ni link kite
http://ibahpanda.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

orochimaruNM orochimaruNM said...

join la jugaks..

http://normawar.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

NASZ said...

saya join jugak. hehehe.

http://www.mohdnaser.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Shazney Shamsuddin said...

join sini..
yang lain jgn lupa dtg blog kite..nnti kite followback k

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

aynora nur said...

join!!

http://www.aynoranur.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Miss BaNu said...

joinnnnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

☺anak tabuan comot☺ said...

kite join! yer..kite pon akan follow blik..kamu kamu dan kamu follow juge ok..
http://storyaduhh.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

.ciknoey. said...

join jugak..wee..

jom singgah sini lak.. :)

http://flythesky90.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

mayangsayang said...

follow gak
http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

wantie said...

saya follow & join

http://lovingwantie.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Supermiza. said...

dah join..yeahh!

http://supermiza.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

haseebahMustafa said...

salam..
sy join dahh.. :)
http://hasiebaffa.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

◕‿◕ its me!!◕‿◕ said...

join..:)

http://dairykuinspirasiku.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

◕‿◕ its me!!◕‿◕ said...

join...:)

http://dairykuinspirasiku.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau_22.html

Nurul Nadia said...

Nadya join

http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Cik Nani Noraini said...

SAYA JOIN.. :)

http://chantekmath.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Farah Izni said...

join..hai :)

http://farahizni.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-followkau.html

Yumida said...

join:

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

rayyan sarah said...

sarah join ~~
http://sarahsaaidin.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

bada said...

saya bersegmen juga

http://ariffda.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Haziyatul Najihah Hasin said...

http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

cikeyrah said...

JOIN SEGMEN NIE ;)

http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

dONE fOLLOw ;)

sweetcoakcroach said...

join http://opahandkerchief.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

juliakamaludin said...

jue join...
http://jujuebloem.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

AkmaDanira said...

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Siti Fatimah Fuzz said...

cik siti da join....salam perkenalan buat tuan punya blog...hehhe....http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

✿ Nani ツღ said...

Nanoi join !

http://n-mcd.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Lea Athira said...

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

cikeyrah said...

keyrah join ;)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

kila nora said...

kite pown join .
http://ceritadarisayer.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part.html#comment-form

Azza Afdzal said...

JOIN

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Yana Aina said...

yana join :)

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

airelfatta said...

assalam

nak join tapi malas nak buat segmen

boleh ke?

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

joined :DD
http://beautyshinju.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Tinta Hatiku said...

sy nak join !

jom singgah blog sy n follow ! tinggal link, i'll follow u back :D

http://pinkmerahlembut.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

zinnia zaza said...

Fizah pon join gak ea??hehehe

http://zinniazaza.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

zinnia zaza said...
This comment has been removed by the author.
majirashid said...

join



http://majirashid.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

anie said...

nak join..

anie said...

nak join..

anisfatihah said...

http://anisfatihah-pinkladies.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Zafirah Aidah ♥ said...

http://aimishyuu.blogspot.com/2012/06/jom-join-segmen-kedua-hari-ni.html

Apple said...

Joined. Lol.
http://bwerking.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

nienie_noenoe.blogspot.com said...

http://nienienoenoe.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

saya join

assalamualaikum

babycomel said...

awak, baby join eh..

http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

♥ HeRWaNa HeRMan ♥ said...

nak join tapi tak mahu buat entry..hihi..

salam ziarah & taaruf. moga sentiasa dlm rahmat Allah.jom singgah http://mujahidahwana.blogspot.com..

insyaAllah nnti wana singgah blog2 kalian ^__^

Farra said...

Jemput join giveaway ni ^^
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html

Engku Muzahadin said...

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

ieka zurika said...

Join ;)

http://iekalife1990.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

honeyz said...

okai... done! hehe

http://honeyothman.blogspot.com/2012/06/aku-follow-kau-follow.html

honeyz said...

Done..

http://honeyothman.blogspot.com/2012/06/aku-follow-kau-follow.html

kepunyaan kuh ;]] said...

aliaa jd owg terakhir ;)) cian kn..
aliaa join sini..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

AIKOYUMMYCOKLET said...

Join :-)

http://yummycoklet.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Ana Diera said...

http://faryna-lovestory.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

syalyn said...

saya dah join :)

http://meklyncorner.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

ZeEnrecca :) said...

Count me in :D :D

http://f-elldowntherabbithole.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

<3

ERONECCA said...

http://bb-eronecca.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

joined :)

ERONECCA said...

http://bb-eronecca.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Joined :D

SuparMan SuaRez said...

Alamak..Terlupa Plak tinggalkan Link Kat sini..Padahal dari ari Jumaat Lagi dah Join..Huhu

Singgah sini k..
http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Aiirell Husairy said...

http://www.mochasiswa2.blogspot.com

dayana safra said...

salam...br join blog u....ala terlewat ckit je..buatlah lg...hehe....join me..
http://tudungbawalkainela.blogspot.com/

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik