Monday, 18 June 2012

114# "SEGMEN : My BFF"

Assalamualaikum
Peace upon to you :)





kalau nak join, sila tekan sini


Hai hai hai, mesti korang semua letihkan, tak habis-habis tengok aku punya entri asyik naik dekat korang punya dashboard. Bukan apa, aku nak tolong promote segmen Cik Sally ni merangkap aku punya follower bertuah hari tu. Jadi segmen kali ini beliau mengajak ramai-ramai untuk menyertai segmen beliau, aku pun apa lagi (tengah free) sama-sama memeriahkan segmen beliau, untung-untung ada rezeki aku nanti. Syarat penyertaan segmen ini menyuruh aku meletakkan gambar dengan BFF. BFF tu apa? BoyFriend Forever ke? Of course not. BFF ini adalah singkatan untuk Best Friend Forever. Korang-korang semua mesti ada BFF kan. Mesti korang ingat BFF ni mesti seorang sahaja, tapi bagi aku, semua kawan-kawan aku adalah BFF aku. Kira BFF ni kawan yang selalu keep in touch dengan korang lah. Tak semestinya BFF adalah kawan korang yang selalu share benda yang sama dengan korang, BFF juga boleh jadi kawan yang berbagai ragam tapi akhirnya dapat menjadi rapat kerana persahabatan yang akrab (apa yang aku merepek meraban ni) Kalau korang semua nak tengok siapa BFF aku, mari kita terjah semua gambar-gambar dekat bawah ni (layanzz)




Serasi kan kami Cik Sally ^_^




Kami lah yang paling comel!! (sila setuju sekarang)




Kami cantik kan ! (please agree ! )




WE ARE THE BEST !




lastly, we are sweet like candy ^_^


Kalau boleh aku nak menang semua jenis BFF tu Cik Sally, tapi kita mesti be fair kan. Tak apalh cukup sekadar ini, ada rezeki mungkin aku menang, kalau tak, redha mungkin lain kali.




p/s: Peasanan Penaja: Tolong jangan ambil gambar secara curi, tak baik tau. Harap tak ada yang buruk berlaku atas gambar yang diletakkan.





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

10 comments:

Cik Amal said...

good luck!!

Sally Samsaiman said...

Haaa ! sally dtg terjah...wee ~

tengs la sudi join...

best bila ramai ade BFF join...rase mcm seronok !

nway,sally x bole bias...sbb BFF sally yg akan jadi judges...100%...

GOOD LUCK !!

sHaR!Na eLyaNa said...

dr segmen yg sma :D

jom join segmen sha
http://opzzpinky.blogspot.com/2012/06/segmen-bapa-borek-anak-rintik.html

Fazi Isma said...

datang membalas kunjungan =)

katawe said...

dtg mbls kunjungan,,:)

http://kataweup.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

CikMai said...

balas kunjungan :) ehee thanks awak

mi$$ch0c0laTe said...

thnx sbb wish ;)

mi$$ch0c0laTe said...

thnx sbb wish ;)

mi$$ch0c0laTe said...

thnx sbb wish ;)

Fazi Isma said...

baru terjah sini... senarai pmenang bla lg keluar??

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik