Monday, 18 June 2012

113# 1st Give Away by Aliana

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






kalau nak join, sila tekan sini



Awak awak awak yang tengah tengok entri ni dekat dashboard awak tu, jangan lupa join first GA Aliana Azman ni. Marilah sama-sama kita memeriahkan GA beliau, sebab ada hadiah menarik tau (sebut hadiah je terbeliak mata korang kan) Jadi apa tunggu lagi, syarat penyertaan pon senang, hadiah pon lumayan. Tarikh tamat GA pada 17 Julai 2012. Jangan terlepas ^_^

Mangsa tag:
http://puple96.blogspot.com/
http://sharfynarzmiss.blogspot.com/





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

2 comments:

Farie Faraway said...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Blogwalking blog ni , kalau sudi datang blog Farie dan follow , inform Farie yea , terima kasih . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/1st-give-away-by-aliana.html

Farie Faraway said...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Blogwalking blog ni , kalau sudi datang blog Farie dan follow , inform Farie yea , terima kasih . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/1st-give-away-by-aliana.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik