Friday, 15 June 2012

108# "Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical"

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






kalau nak join, sila tekan sini


Mari memeriahkan segmen beliau sambil promote blog beliau dan blog kita sendiri. Join sebelum Ahad, 11:59 malam tau ^_^





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^


27 comments:

Nur-Azam Shahdan said...

thanks yaa sudi join segmen ni! :D jom jenguk2 rakan blogger lain yang join skali kat sini;

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/peserta-segmen-follow-weekend-bersama.html

jom follow mollow weekend ni! :D

Natasha said...

Singgah dr segmen yg sama.
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

"sis gadis berkata-kata" said...

sis golek-golek n follow kat blog cute ni... jom ke teratak sis....
http://husnazulkepli.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Nur chahaya abadiey said...

salam singgah n follow..jmpt ke blog nur jgk ea :)

WuMing said...

Selamat mencuba...

Rafflesia™ said...

as-salam,
datang dari segment yang sama..

http://lovestory313.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

follow sini, jom ke blog saya :)

Fatihah Jakfar said...

assalamualaikum,,kalau sudi,,bolehlah sponsor untuk GA saya...boleh??

Misz Mieza said...

Salam ukhwah dari MM! Datang terjah sini dari segmen yang sama! Follower ke-370.. Jemputla singgah kalau sudi..

http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Happy blogging ya! ^_^

bai baizura said...

skodeng sini selow2:)) dtg dr segmen yg sama jgk :)

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

kekapas berceloteh said...

done folow! 171/ 131 ta ingat. ehehe

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

aisyah humaira' said...

singgah dari segmen sama :)
done followed !
BW MALAM KE > http://aisyahhumaira99.blogspot.com/

Aiisyah Gazali said...

singgah sini juga :-)

nawza said...

Buat kunjungan balas dari segmen yg sama. No. ahli 376 =)

cweet pinky said...

CP singgah n follow sini , tq follow CP :D

#377

KorN said...

kau rase kau the hottest? x mungkin sebab aku lg more hottest.. hahahhaha... btw dr same segmen ajam ni.. hehe

Supermiza. said...

singgah segmen sama.
sy dah follow awak :)

http://supermiza.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Mohd Billy said...

as'salam..ziarah dan fllw blk cni
http://akusijebat.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah hujung minggu di sini..kita memang dah follow atiqah..hikhik..jenguk2 lah ke blog kita if ada mase free ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html thanx:)

amercorner.com said...

singgah jugak kat sini :D

Syukri Mohtar said...

singgah sini jugak =D

Zaidalifah Hussin said...

Salam perkenalan bonde dr segmen yg sama, happy blogwalking :)


http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Hanif Idrus said...

kita dah kenal kan...hehheeh

Datang dari segmen dan follow awak
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html
Jom tukar bloglist!!
Hanif blog bloglist - klik sini
Bloglist adalah berdasarkan abjab
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap minggu saya  akan merayau di bloglist

Zaidalifah Hussin said...

Salam Perkenalan dari segmen yang sama :)
blog list ke 32 :

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

come blogwalking back...

Zaidalifah Hussin said...

Salam Perkenalan dari segmen yang sama :)
blog list ke 32 :

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

come blogwalking back...

Zaidalifah Hussin said...

salam...bonde join juga
blog list ke 32 :

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

come blogwalking back...

NASZ said...

sori lambat blogwalking. busy sikit. singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-2-tenang-up-follower.html


JOM JOIN SEGMEN KE 2 ANJURAN BONDE SILA PATUHI TERMA DAN SYARAT YE TQ..

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik