Sunday, 17 June 2012

109# Segmen Amazing Blogging.

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






kalau nak join, sila tekan sini


Wah, entry lewat malam lagi. Sebenarnya sengaja nak penuhkan dashboard korang dan yang pasti korang mesti tengok bosan-bosan kan, jadi mari sini kita memeriahkan segmen ini. Ini adalah segmen yang ke-109 (homaigad, awat manyak sangat hang join ni) bukan apa, join banyak-banyak segmen ni, untung tau sebab kita boleh naikkan trafik serta berkenalan dengan ramai bloggers. Jadi apa salahnya kita meng-joinkan diri kan. Dan dan dan untuk anda di luar sana tu, segmen ini ada hadiah tau (nampak hadiah je mesti mau join tau) jadi apa tunggu lagim jangan sampai terlewat untuk menyertai. Segmen tamat 23 June 2012 jam 5 petang.





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

4 comments:

huda said...

thanks coz join our segmen :)

~MiZz Atie ZieYa~ said...

join jgk ye..boleh?

farhalurve said...

dr segmen yg same..
done folo :) #445

http://misscintabp.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah sini..dtg dri segmen same:) ada masa jom singgah blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html thanx(^_^)

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik