Wednesday, 27 June 2012

125# Giveaway Blog Saya Ohsem

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






kalau nak join, sila tekan sini


Ehem, korang -korang yang sedang tengok entri aku ni yang ada kat dashboard korang tuh kan, sebenarnya aku  nak bagitahu yang aku sedang meng-joinkan diri dalam Giveaway Blog Saya Ohsem. Aku tau aku punya blog tak ohsem sangat tapi aku pasti ia ada nilai dan ciri-ciri menarik yang tersendiri. Syarat-syarat GA ini tersangatlah super duper simple. Tapi sebelum tuh, tuan blog suruh aku tulis sesuatu mengenai blog aku. Jadi soalannya adalah seperti ini . . . 


Blog saya ohsem kerana mempunyai........................................
Tidak melebihi 15 perkataan


Blog saya ohsem kerana mempunyai daya tarikan yang tersendiri serta unik dari segi blog yang ringan 
serta mesra pembaca. 


Fuhh nasib baik tak lebih 15 patah perkataan, sebab bukan senang nak describe blog kita dalam perkataan 
yang mudah ringkas tetapi padat dengan makna. Diharap ayat yang aku karang selepas bertapa di gunung 
selama 10 hari 10 malam ni dapat diterima.





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

4 comments:

Hanif Idrus said...

blog ni memang ringan...
Good luck

eintan nurfuzie said...

gd luck!

fieda said...

good luck..

Norsalmi said...

Salam kenal.
Singgah kunjungan..
Good luck

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik