Monday, 14 May 2012

tolong saya . . .

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






tolong aku . . .

tolong . . .

help ! help !



A:  " . . . eh awatnya hang ni, dok mintak tolong bagai ni ? ? "


B(aku):  " tolong lerr aku, ni ha aku idok reti nak tukar width header segala bagai ni +____+ . biasa lerr newbie, tak reti itu ini. sobs sobs sobs ='( "


A:  " apa masalahnya? "


B(aku):  "macam ni, aku ada menang contest dari cikyayastory jadi aku nak letak header yang aku menang tu. nak tukar lerr. tapi aku tak tahu nak adjust width nya. tadi ada kawan blogger gua bagi link tutorial. gua dah ikot, tapi tak jumpa apa yang nak sobs sobs sobs. ada yang nak tolong gua tak? nanti gua belanja la eskrempop sepolohsen tu ='( "




sedihkan jadi aku

tak reti betul benda-benda yang berteknologi tinggi ni

tak apa, insya allah one day aku akan tahu buat semua ni.


inilah header yang gua dapat. penat cik yaya buat ='(




Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

9 comments:

love saga said...

wah.. tahniah... letak cepat.. hihihi... salam kenal...

:)

ATIQAH said...

@love saga : wsalam, tapi saya tak reti nak adjust semua ni. ='(

Sh Hily said...

wah taniah..comei..tp stau ifa klu da siap xle nak adjust widht dia..klu tgh wat tu bru leh adjust..tpi,ifa pun tak tau..memandai je..hihi..cuba try tnya otai blogger kita..

www.lyssasecret.com

rAIHan said...

cuba try resize saiz gambar tuh guna photoscape boleh tak?

nGiau said...

kalau saya, saya hentam2 ja selalu guna photocape hehe :D

farah.fauzi said...

nk adjust mcm mne nie? try adjust kat photobucket

Fariz Reza said...

Assalam Atiqah ..
header ea??

ape kate pergi ke design > template designer
pastu godeh2 cari width dia....

pastu pastu tengok width header atiqah ngn sidebar semua...information tu ade kat situ

lepas dah tau berapa width Atiqah adjust guna paint atau ape2 yang gambar tuh...mengikut width blog Atiqah.......

tapi kalo ikut standard width header 1000

zanairin said...

atiqah, awk tinggalkan emel dan pw awk kat dlm mcj fb... nanti saya buatkan...
http://www.facebook.com/zanairin

Dhiah Mardhiah said...

macam ni..awak pegi ke link blog saya yang ni http://cikyayastory.blogspot.com/2012/05/hadiah-bagi-pemenang-contest-aku-adalah.html

Lepastu,awak tekan header awak tu,kemudian..right click kat mouse awak dan tekan open image in new tab..kemudian save image as..jangan la teros tekan gabar tu tau ! ^^

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik