Monday, 14 May 2012

60# Segmen : I Love Blogwalking



Assalamualaikum
Peace upon to you :)








jom join sini ^_^

nak tag



hadifah saya dah follow and like ^_^

kenapa aku suka blogwalking ?  ?

*gila siapa tak suka ? ?*

korang nak tahu apa pekdahnya blogwalking sambil letak link blog korang ? ?

korang mesti tak tahu dan kalau ada yang dah tahu tu

aku nak bagi tahu lagi

apa itu blogwalking ? ? ?

itu adalah gabungan antara blog + walking

maka terhasillah blogwalking

bila korang blogwalking blog orang lain + korang tinggalkan jejak korang(linkblog)

maka blog yang korang tinggalkan jejak itu akan terjah-menerjah balik blog korang

jadi maknanya ada saling berkaitlah perhubungan korang tu

korang suruh orang follow blog korang

korang pon kenalah follow balik blog diorang

tak gitu =)))

jadi sebab itu aku suka BLOGWALKING

* harap ayat gua yang terBEST sekali *

kalau boleh *kalau boleh* aku nak semua hadiah tu

boleh tak  ? ?

tapi orang kata tak baik tamak

orang tamak selalu rugi

kalau macam tu tak apa lah

tak kisah menang atau tidak

janji kita support kawan-kawan kita yang buat segmen

jom lah join kawan-kawan

kesian tuan segmen ni penat-penat buat kalau tak ada orang join

ha, tuan segmen, kalau eden, eden nak header yang ada gambor eden ni




boleh tak ?

lepas tu ayat yang eden nak tuan segmen ni letak

welcome to Yongiqa's World

maaf tuan segmen

mintak lebih-lebih pulak ^_^

tapi boleh kan ?

nak yang transparent heheh XD *melampau permintaannya*





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

3 comments:

Cik Awin said...

done follow...salam perkenalan ;)

Miera MasTriXia said...

thanx sbb tag..insyallah join..:)

✿nur hadifah✿ said...

thank join.. segmen dibatalkan!. tapi, ape yg awak mintak sy bagi.. yg pasal header tu,tulisan nk warna ape eh?..

*harap boleh reply secepat mungkin..reply kat cbox saye eh?* :)

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik