Wednesday, 9 May 2012

seratus enam tambah satu jadi seratus tujuh

Assalamualaikum
Peace upon to you :)





Hai hai hai kita bertemu lagi dalam segmen apa kawan-kawan ? *segmen apa -___- *
Alhamdulillah, walaupun pon tak sampai sebulan aku blogging, akhirnya dapat jugak sampai ke 100++ followers aku. Memang UNEXPECTED babe! Syukur syukur ^_^
Bukan senang nak dapat folowers beribu beraban ni, macam-macam kau nak kena buat
Nak kena pastikan yang entry kau best, tulisan sedap dibaca dan dipandang ramai
Tapi yang paling mustahak bak kata one of my friend, Cik Mai *cik mai sila baca ini dengan perasaan terharu (WAJIB) * kita kena banyak join contest, segmen or any give away
Bila kita join, kita dapat bantu orang naikkan traffic + followers mereka meningkat, tapi jangan ingat itu sahaja, sebenarnya, followers dan traffic kita pon akan meningkat tau
Contoh macam kalau kita menang apa-apa contest yang kita join, nanti mesti orang akan terjah blog-blog yang menang tu kan, jadi bila kita menang, orang akan terjah blog kita, haa macam itu la *dah tunggang terbalik ayat aku*




Disebabkan hari ini punya entry pasal followers aku yang ke SERATUS ! 100 ! Tahniah tahniah
Jadi korang nak tahu siapa followers yang ke 100 yang bertuah sangat tu ? ? ?



jeng jeng jeng






....



....



....


TARAAAA ^_^



*ini jumlah follower yang dilihat semalam*


nak tahu siapa ?


her name is NGIAU
SABAHAN BLOGGER



apa kata yang diluar sana, mari kita terjah blog beliau ^_^
ayuh semua ayuh ayuh
Thank you so much Ngiau, saya tak ada hadiah special pon untuk awak, maaf. Tapi saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kerana sudi follow blog saya ^_^
Friends forever =)








Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

2 comments:

CikMai said...

Wahhhh tahniah sebab berjaya dapat 100+ follower dah, hebat awak ye tak putus asa walaupun first segmen dulu tak dpt sambutan :")

terharu lah nama kite dipetik , hehehe.....macehhh macehhh,kite sama2 dlm dunia blogger,kenalah kongsi pengalaman,ye dak :)

nGiau said...

OMMMMGGGGGGGG!!!!!!!!!!!! thank u so muchhhhh!!!!!! tida payah la bagi hadiah pun, yang penting kita ikhlas bekawan :D :D

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik