Wednesday, 9 May 2012

45# " Segmen : Aku Terjah Kau , Kau Terjah Aku "



Assalamualaikum
Peace upon to you :)




awak awak semua nak join segmen beliau? nak tahu syarat-syarat?
saya dah ikut semua syarat-syarat tuan segmen ini


#tuan segmen nak saya follow blog dia, saya dah follow. tak percaya cari nama ATIQAH
#tuan segmen nak saya buat entry macam yang beliau nak, saya pon dah buat, tak percaya tengok tajuk entry saya
#tuan segmen nak saya letak banner then link ke blog beliau, kejap ehh saya buat





dah siap
tekan sini untuk join


#tuan segmen nak saya tag 3 orang membe. saya nak tag Moon  Myza Mubean  Bonde
#last sekali, tuan segmen nak saya hantar link ke komen beliau, kejap saya nak hantar, nanti check tau!



sekian sahaja ~



Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

8 comments:

Zaidalifah Hussin said...

TQ tag bonde nnt bonde join segmen nih.

사유리 하나 (SH) said...

lawat kawasan..done follow dr segmen sama ...

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

Pecinta pink^^ said...

salam..sy dtg singgah bw,,dri segmen same..jom ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html terima kasih(^_^)

✿ Nani ツღ said...

Terjah dari segmen yang sama .... ^^!


http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

Rafflesia™ said...

as-salam...
syieda datang terjah dari segmen yang sama.. -.- selamat berblogging!

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

waniey20~ said...

datang dari segmen yang same :)

done follow u , hit me back yup !

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-aku-terjah-kau.html

deqjamucuxx said...

terjahh ! mmg da jadik foloower anda :)

datang dr segmen yg same :)

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

dtg terjah sini..dri segmen yg same

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik