Thursday, 10 May 2012

53# Segmen: Saya Nak Lepak Ngan Awak!



Assalamualaikum
Peace upon to you :)







nak join, sila tekan sini





menurut incik empunya segmen ni, dia nak gua listkan SATU or DUA or TIGA (maksimum) orang bloggers yang gua rasa gua nak lepak. kalau ikut hati, gua nak lepak dengan semua followers + blogger yang gua follow blog dia ni. tapi memandangkan nak ikut syarat-syarat segmen ni, gua dah decide gua nak pilih . . .













ada sebab kenapa gua pilih cik mai ni, nak tahu sebab apa, sebab gua nak dia lah *ops tiada makna apa-apa* bukan apa, gua rasa kalau ajak shopping dengan beliau, mesti havoc + happening + pening kan. yelah gua tengok cik mai ni macam minat berfesyen je, jadi apa kata kalau kami berdua hang out sama-sama. sambil hang out boleh sembang-sembang makan-makan gelak-gelak. mesti best kan ^-^ cik mai nak ikot dak ?  ?











2. FR     (http://trainerfariz.blogspot.com/)


nak tahu kenapa gua pilih FR ? ? ? mestilah ada sebab kan, sebabnya sebabnya FR ni kan blogger yang dah lama menapak dalam dunia blog ni, jadi gua rasa gua nak menutut ilmu sikit dengan beliau. tak salahkan kita nak belajar dari orang lain yang tahu-menahu pasal hal yang kita tak tahu. jadi bila saya dapat lepak dengan beliau, dapat la saya ambil banyak-banyak ilmu dengan beliau. apa orang kata SHARING IS CARING. tak gitu kawan-kawan ^_^










kawan-kawan, saya sudah join, anda bila lagi ?  ? awak awak semua nak lepak dengan saya tak ? ? @_@ *muka mengharap*












Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

12 comments:

Nur-Azam Shahdan said...

thanks join yaa!! :D

agak2 kalo awak ngan cik mai pergi lepak KLCC brapa ribu abis ni nanti? LOL! XD

Mrs.BuduBilis said...

singgah BW sini..jom singgah blog sy

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-50-blogger-in-blogwalking-list.html

Fariz Reza said...

wuaaaaaaaaaaaaaaaaaa............
: O gua manyak banga wooooo...erm..atiqah so pasni cemane??
ni just tag ea?? ke nak kne FR approvekan pape ke pade si penganjut tu?

Fariz Reza said...

owh yala....kalo papehal contact kat page , facebook atau komen sini je..kekadang kat chat terlepas pandang

Hanif Idrus said...

datang dari segmen yang sama
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html

Nur-Azam Shahdan said...

jom tengok blogger2 lain yang join segmen ni and tengok sapa diorang nak ajak lepak, kot2 diorang nak lepak ngan awak teehee! :B

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-saya-nak-lepak.html

Nurul Nadia said...

sy dtg nk lepak @ follow...

http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

Fara Chew said...

nak lepak cni jugak leh x? hehe
jom p mkn same2..

http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

amercorner.blogspot.com said...

blogwalking here .. dari segment yang sama ...

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

phatelara said...

bloghopping! :)

http://www.phat-woman.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

Pecinta pink^^ said...

salam..dtg singgah melepak blog jap:Pslalu2 lah lepak kat sini ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html hikhik..thanz(^_^)

Malyhah Eyna said...

dari segmen yg sama ...jom lepak sini pulak :D
http://malyhah.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik