Thursday, 10 May 2012

Awak Awak Tengok Sini

Assalamualaikum
Peace upon to you :)








awak awak semua ingat tak contest ini ?  ?  ? kalau tak ingat, meh ke sini. hari tu kita ada join satu contest ni, Contest: Aku adalah Blogger. alhamdulillah kita menang tau ! syukur ! kita tamau story panjang-panjang, kalau awak-awak semua tak percaya, awak tekan cikyayastory. nanti kat situ awak ada nampak yang pemenang header for simple template, itulah yang kita akan dapat nanti *tak sabor teman* ^_^







ini buktinya. kita screen capture sikit nak bagi korang percaya *sini *



Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

3 comments:

Dhiah Mardhiah said...

haha tahniah

Dhiah Mardhiah said...

nanti saye buadkan..cantik punye la..haha

teratak hati said...

wah bestnya menang contest..

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik