Wednesday, 16 May 2012

69# "Segmen Birthday Of This Month"



Assalamualaikum
Peace upon to you :)






kalau rasa nak join + promote birthday korang, tekan sini

dengan ini tanggal 12 oktober 1993 lahirlah seorang puteri bernama Atiqah Jaafar Sidek

tahun ni tak tahu nak sambut macam mana

harap dapat hadiah yang lagi best ! !

kawan-kawan semua ingat birthday saya tau *wajib*

cepat-cepat korang semua join

seronok tahu korang punya birthday bila pulak






Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

6 comments:

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

Berjalan dan melawat blog awak. Nak jemput awak join segmen Farisha -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

bai baizura said...

dtg dr segmen yg sama:)

jom singgah blog saya. anda di tag

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

aRa ❤ aFiq™ said...

eh 1993 , adik lew ni.. :D

MiRa said...

Mira join jugak,,,hehe
hope dapat la wlupon lmbt lagi brthdy yer,,huhu

Iena Eliena said...

Assalammualaikum
singgah sini(^_~)
cik iena nk invite join 1st giveaway cik iena
jom terjah blog cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
tHanKs..

Hanif Bloglist Blog said...

Datang dari segmen….as promise
Sudah diletak URL anda dibloglist saya…
Hanif blog bloglist - klik sini
Bloglist adalah berdasarkan abjab
Setiap minggu saya akan merayau di bloglist

Tiada paksaan..hehehehe
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik