Monday, 7 May 2012

Sebelum Tidur

Assalamualaikum
Peace upon to you :)




Wah entry lewat pagi. Aku pon tak faham dengan diri aku yang gemar tidur lewat malam. Tak baik untuk kesihatan sebenarnya. Dah terbiasa kot. Jadi adik-adik di rumah yang tiru aksi ini ok *hanya yang pakar sahaja*
Jadi sebelum tidur, aku nak korang layan semua gambar-gambar ni. Motif apa pon aku tak faham *well aku ni memang suka cakap tanpa motif +____+ *
Layan je la kan *betul betul betul*






comelkan kucing tidur. geram je tengok *rasa nak gigit*








semua sekali ada tiga ekor *get ready to sleep*







masa bermain dah tamat *YeaY*



























agak-agak korang la kan, mak tiga ekor kitty ni warna apa?

ce teka

ce teka

ce teka

.
.
.

mesti korang agak warna jingga kan, oren ke kan

sebenarnya

jeng jeng jeng . . .





*jangan tiru aksi di atas*

ini la mak kitty tu. tak sama langsung kan dengan warna-warna kitty tu. tak tahu la siapa daddy diorang tu.




GOOD NIGHT EVERYBODY

^_^



p/s: hujan sedap tidur. bye !




terima kasih kerana sudi membaca ^_^

5 comments:

zanairin said...

saya peminat kucing jugak..^^

CikMai said...

comelnya oyen oyen semua.haha

Kancil 8349 said...

comelnya semua kucing tu..hehehe

terima kasih Kancil ucapkan..nak taw jomlah singgah

http://kancil8349.blogspot.com/2012/05/punca-traffic-minggu-pertama-bulan-mei.html

BlueiceButterfly said...

~hehe..comel la..maybe sama ngan daddy dia kot :)

AkmaFaizal said...

wah anak kucing ade 3 ekor..akak baru dpt sekor je..hehe

jemput join ga akak ni http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik