Monday, 7 May 2012

38# " Contest : Aku Adalah Blogger "



Assalamualaikum
Peace upon to you :)






Story Of Me




again again again *macam lagu 2PM pulak* mari mari kita join contest ini

  1. Mesti Ada Blog
  2. Warganegara Malaysia
  3. Minat Join Contest
  4. Hantarkan link ke komen..
  5. Letakkan banner di atas dalam entry korang dan linkkan ke sini..
  6. Tajuknye ialah " Contest : Aku Adalah Blogger "




Tengok syarat-syarat tak susahkan, 6 syarat sahaja bukan enampoloh syarat kan kan kan ? ? jadi apa tunggu lagi, moh ler kita terjah blog sini




Kata ain *tuan punya blog* ini contest pertama beliau, jadi apa kata kita support ain nak *kenyit mata*
Beliau juga kata nak 6 orang pemenang sahaja, jadi apa lagi, mari kita serang contest ini *untung-untung menang la*



Tapi jangan lupa tarikh tutup 11 Mei 2012. Masih sempat lagi kan ^_^







Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

2 comments:

Nur Ayeen said...

thanks sudi join ^^

KESAH D!AR!Kツ said...

bw here..dari segmen yg sama (^_^)

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik