Thursday, 17 May 2012

betul ke ni ? ? @_@

Assalamualaikum
Peace upon to you :)



AWAS ! ADAKAH ANDA SESUAI UNTUK MEMBACA ENTRY INI ?





entry ini mungkin sesuai untuk kaum hawa sahaja, kalau kaum adam nak baca . . . tak kisah la








korang, aku tak percaya betul. seriously aku sangat tak percaya *pasang la Aku Tak Percaya Cinta kuat-kuat* korang nak tahu kenapa aku tak percaya, nak tahu tak ? mesti korang curious gila nak tahu kenapa kan. tapi aku tak percaya sangat-sangat. ada sesiapa yang dapat jugak ? kalau ada please please please sangat-sangat bagitahu aku.
































i'm not so sure ini betul atau tidak. tapi kalau dah ada nama NUFFNANG kat situ, tak kan nak tipu pulak kan. rasanya betul la tu. tapi tapi tapi tapi  . . .










office dia tu jaoh sangat. eden takdak transport nak pi sana. acano ni ? ='(







tapi sebelum itu, eden nak berterima kasih kerana memilih eden untuk menerima sample pack of the new KAO Laurier Perfect Comfort 9pc pads. walaupun sample je (sebab aku rasa boleh je beli kat kedai-kedai biasa) tapi kalau tak terima macam tak syok pulak kan.







Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

3 comments:

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

wahh ..untung nye..!!

afifah said...

awk..cmna nk letak iklan nuffnang eh?mcm kt sidebar tu(koleksi tabung) n cmna na join nuffnang?

missp0tpet said...

tahniah.. ;)

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik