Monday, 23 April 2012

3# “Kenapa blog saya jadi popular, berguna dan menjadi tumpuan”

Assalamualaikum
Peace upon to you :)











Ok, this another GA (Give Away) contest that i am joining. Yeay :)
Sekarang saya nak bagi tau kenapa BLOG saya jadi POPULAR * BERGUNA * MENJADI TUMPUAN





#POPULAR



Bukan senang nak jadikan blog kita populor macam blog-blog yang bernama besar sekarang ni. Jadi kenapa blog saya jadi POPULAR sebab blog saya cantik menarik tertarik kau memang DEBOOOMM. HAHA *tipu semata-mata*
Blog saya popular kerana saya sering membuat entry yang senang dibaca oleh semua orang tak kira usia, kecil besar tua muda. Saya juga sering belajar untuk menjadi seorang blogger yang popular dari blogger-blogger yang lain dengan menggunakan cara blog walking. Blog walking sangat membantu blogger-blogger baru untuk membantu menjadi popular dan dikenali ramai ^_^







# BERGUNA




Kenapa saya mengatakan blog saya sangat BERGUNA kerana saya ada menyertai pelbagai contest yang dijalankan oleh blogger-blogger lain, contohnya macam contest INI :) Jadi dari situ, blogger-blogger yang singgah ke blog saya akan menyertai contest-contest yang juga turut disertai oleh saya. Maka blog saya sangat BERGUNA bagi mereka di luar sana ^_^






#MENJADI TUMPUAN




Apabila blog saya telah menjadi POPULAR + BERGUNA, tentu sekali blog saya akan MENJADI TUMPUAN. Apabila ketiga-tiga elemen ini digabungkan maka hasilnya memang MELETOOPP + AWESOME ^_^  Walaupun entry saya tidak lah boleh dikatakan terlalu bagus (awesome tu ada la ^_^ ) tetapi apabila kita menulis dengan sepenuh hati dan seikhlasnya, blog kita mesti akan menjadi tumpuan semua tidak kira bangsa atau umur ^_^




Jadi "Kenapa blog saya jadi popular, berguna dan menjadi tumpuan"



SEBAB ...




BLOG SAYA MEMANG POPULAR + BERGUNA = MENJADI TUMPUAN ^_^







TAG: Blogger  ~  Blogger  ~ Blogger

p/s: untuk join contest ini sila tekan SINI


Terima kasih kerana sudi membaca :)

1 comment:

Saidatul_Qifayah said...

salam..

anda di tag..,

klik sini..

http://www.monologseoranghamba.com/2012/07/senarai-nama-peserta-contestupdate.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik