Thursday, 12 July 2012

Maaf semua ='(


Assalamualaikum
Peace upon to you :)





Hai hai hai, korang semua. Aku nak mintak maaf sangat-sangat dekat korang semenjak dua menjak ni aku jarang update blog. Bukan sebab malas ke busy ke, tapi sebab berukband yang lembap lagi lembap dari siput vavi, kau hado?

Aku tak tahu bila berukband ni nak baikntah dari sakit lembap serta slowmotion dia ntah. Merajuk kot, sebab hari-hari aku layan RM (running man) haha. Ok ok ok, meh sini aku nak inform korang jugak.
Sepanjang ketiadaan aku dari mengupdate entri, aku dok tengok Running Man, lepas tu main game untuk menghilangkan bosan aku tatkala anak-anak kucing aku tengah tidur, what a sad life kan? ='( sobs sobs 

Jadi hari-hari aku terisi dengan menonton tv sahaja bila berukband ni tengah buat hal. Itu yang tak sedar yang aku dah lama tak update cerita dekat korang. Mohon ampun ya teman-teman =)

Baiklah, aku tak nak merepek panjang-panjang. Insya allah, elok je berukband ni aku update selalu eh blog aku ni sampai korang pengsan nak scroll dashboard korang sebab penuh dengan entri aku, kesah pulak aku? Maaf ya semua

p/s: dah nak puasa ya kawan-kawan, tak sabar nih ^.^





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

12 comments:

FaFa EhA said...

anda dimaafkn ehehehe

cweet pinky said...

hehehe ,takde paperr pown , kalaw brodbd wt hal nih , nak BW pown masalh gilerr , boleh mental jadiknyerr ..

are_lin@yu said...

ayu ada buat segmen,jemputlah join ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Che Rosliza Che mat said...

kesiannya...tukarlah pakai wifi hihihi

Hanif said...

Selamat berpuasa

azievee said...

Selamat Berpuasa

elyna mirsada said...

slm ramadhan..cmt berpuasa..

Penyuluh Perikanan said...

kunjungan dan silaturahmi, salam ramadlon
selamat manjalankan ibadah puasa
semoga tetap sehat, banyak makan banyak ibadah

saya numpang follow....506
sudilah kiranya follow back
Thank you, terima kasih.
ditunggu yah...

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Diera Tekikushika said...

tagged awak kat sini

http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/10/saya-suka-dress-1st-giveaway.html

Romeo Laut said...

Dah teruk sangat bersawang blog ni...

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik