Saturday, 2 June 2012

92# "Tudung Bawal Cantik 1st Giveaway by Kak Bunga"

Assalamualaikum
Peace upon to you :)





Entry lewat pagi disebabkan mata masih tidak mahu ditutup oleh kerana penyakit suka berjaga malam sudah tiba, jadi eden rasa nak semakkan dashborad korang dengan segmen giveaway by Kak Bunga. Gadis-gadis di luar sana ada yang teringin nak dapat tudung bawal free tak ? Ulang sekali lagi FREE OF CHARGE ! Kalau nak, mari sertai give away Kak Bunga. Tarikh tutup 14 june 2012


Tapi sebelum itu mesti ada syarat-syarat kan. Di bawah ini syarat dari tuan segmen ^_^


1. WAJIB follow blog Kak Bunga
2. Follow sponsor GA di Blogshop Kak Bunga  dan Like FB page Kak Bunga Shopp
3. Buat entry bertajuk "Tudung Bawal Cantik 1st Giveaway by Kak Bunga"
4. Copy banner ni dan linkkan ke sini




nak sertai tekan sini


5. Taglah kawan-kawan korang..(ramai lagi bagus...dan pastikan dorang tau ye..)
6. Tinggalkan di ruangan komen link segmen korang tu ye..(jgn link blogspot/domain) bole pengsan Kak Bunga...*_*





Kepada Kak Bunga, 


1. sudah follow blog akak bunga
2. follow sponsor dan like fb pon sudah
3. tajuk entry, sila tengok atas sekali
4. copy sudah, link pon sudah
5. nak tag 
http://dayangdeno.blogspot.com/
http://mieysafie.blogspot.com/
http://ayinzpunyablog.blogspot.com/
http://pikalurve.blogspot.com/
http://farhah88.blogspot.com/
6. lepas siap entry ni, saya bagi link tau. jangan lupa check dekat comment box ye kak ^_^


Korang semua mesti nak tahu apa hadiah dari Kak Bunga, jeng jeng jeng . . .




~ Tudung Bawal Crown Hotfix






~ Tudung Bawal Kelim Karipap



Siapa tak nak tudung bawal free kan ! Kak Bunga, saya nak satu, please . . . . !  ! hehehe
Dah la senang nak pakai kalau guna tudung bawal ! Yeay, aku geng tudung bawal !






Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

6 comments:

Miey Safie said...

maceh awk tag kite... tp kite x suke join GA sbb ssh nk dpt hdiah tu meh...
pape pun maceh ea.. =)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

same with me lahh , hahaha . Gudluck kayh!

cik violet said...

hai.awk, thanks tagging me. lau rajin i buat. hehe

Zatil Hulwani said...

hi dear, tq join GA akk, gudluck k..!

Zatil Hulwani said...

hehe...gud luck dear..;)

Zatil Hulwani said...

hai dear! tqqq sbb join GA kak bunga..take note ya dear..Kak Bunga dah tukar tarikh tamat GA ni..klik sini http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/06/pertukaran-tarikh-tamat-ga-kak-bunga.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik