Tuesday, 5 June 2012

97# "Segmen : Saya dan Blog"

Assalamualaikum
Peace upon to you :)







kalau nak join, tekan sini

jom kita lihat apa syarat-syarat segmen ini ^_^


Syarat dan Peraturan :


  • Buat entry bertajuk "Segmen : Saya dan Blog"
  • Letak banner segmen yang tertera diatas.Linkkan ke entry ini
  • Hanya jawab 1 soalan : "Sejak bila korang mula berBlog?"
  • Tak wajib nak follow blog kami. Tapi kalau nak follow jugak sangat dialu-alukan (untuk sebarang update)
  • Dah siap entry, boleh tinggalkan link di ruangan komen. samaada blog AimaLeen atau Farhana. (jangan hantar ke ketiga-tiga blog)






  • Untuk pengetahuan tuan segmen, blog ini bermula pada 10 APRIL 2012. Baru sahaja lagi, kira newbie la juga dalam dunia blogging. Kepada semua di luar sana yang sudah lama menapak dalam dunia ini, sila beri tunjuk ajar kepada saya ^_^


    Segmen ini bermula pada 1 JUN - 1 JULAI 2012. Jadi mari sertai ramai-ramai ^_^ Mangsa tagging adalah . . .
    Harap ramai yang sudi meng-joinkan diri ^_^





    Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

    2 comments:

    cik violet said...

    hehe. thanks yag :)

    ♥Farhana♥ said...

    singgah dan follow blog awak . dtg dri segmen yg sama . jom singgah dan follow blog saya :)

    http://duniahatisaya.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-dan-blog.html

    The Type Writer

    The Untold Stories

    Koleksi Tabung - Jom Klik

    Koleksi Tabung - Jom Klik