Tuesday, 5 June 2012

95# Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Assalamualaikum
Peace upon to you :)





miss Z berceloteh

kalau nak join, tekan sini

Syarat-syarat
- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik]
- Letak header miss z dan linkkan ke entri ini
- Buat entri  bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500
- Nyatakan bilangan follower anda
- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang
- tag kalau nak tak tapi pastikan diorang tahu :)
- hantar link entri anda ke ruangan komen
  Link entri BUKAN link BLOG
  hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain
- Tamat segmen : 12 JUN 2012, Jam 10 pagi



yang di atas itu adalah antara syarat segmen Miss Z. untuk pengetahuan Miss Z, blog eden baru ada 294 orang *tengah mencari the lucky 300th* jadi blog ni follower kurang 500 orang lah kan ^_^
lepas itu, mangsa tag untuk segmen ini adalah . . .


nanti Miss Z check comment box tau sebab eden nak hantar link entry ini ^_^
ingat kawan-kawan yang join, segmen tamat 12 JUN 2012 pukul 10 PAGI.
jangan terlewat untuk ikut serta ^_^





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

20 comments:

Masz Sidek said...

salam kunjung balas....
selamat bersegmen... :)

eintan nurfuzie said...

lor..xleh join le cmni :(

Yumida said...

slmt bersegmen :)

Ayeen Azmi said...

singgah sat ~ ain tag akak..kalau ade mase,join lah ye..header akak pon meletup gak ^^

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/contest-header-paling-meletup-by-bh.html

Hanif Idrus said...

alamak aku 6890 follower..sorry tak dapat join ..

MISS Z BERCELOTEH said...

makasi ea sudi join :)

Yana Aina said...

dari segmen yg sama .. follower ke #297 kamo ^^ follow me back

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

ELFarahin said...

Follow sini~ Alamak~ Aishh... #299. Bertuah betul! huhu.. ^^

LoveLicious ! said...

dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

deqjamucuxx said...

dr segmen yg same . done follow u --> 308

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Ayuni Yusop said...

datang dari segmen yang sama!!
done follow(309#),hit me back k!!^^
btw,you have an awesome blog..suka bw here..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

iehahfarihah said...

salam,
singgah sini jap dari segment yg sama.
done follow awk.
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com/

thank..

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama..done follow u..

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.Muink said...

dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
MuinkSnikerdoodle

tak salah kalau berkawan kan ;)
My Facebook
My Twitter

fardiyah said...

singgah sini dan follow
http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

::azmina nordin:: said...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

KC said...

salam kenal... da follow awak.. =)
dari http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

mirul aar said...

Salam Kenal. Dari Segmen yang sama, Segmen Miss Z. Done follow! :)

http://www.aarmirul.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

murni said...

hai, salam perkenalan

datang dari segment yang sama

membalas kunjungan

http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik