Tuesday, 5 June 2012

99# " Segmen : Jom Tingkatkan Follower Anda Dengan Mendadak Bersama Izzati. "

Assalamualaikum
Peace upon to you :)







kalau nak join, tekan sini


Syarat-syarat penyertaan :-
  1. WAJIB buat satu entri yang bertajuk " Segmen : Jom Tingkatkan Follower Anda Dengan Mendadak Bersama Izzati. "
  2. WAJIB Letak banner dia atas.Linkkan bersama dengan link entri ini.
  3. WAJIB follow blog Izzati.
  4. WAJIB tinggalkan link entri segmen korang pada bahagian komen post ini sekali dengan blog ID korang untuk mengelakkan penipuan.
  5. Tag 3 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu.
  6. Tarikh tutup 16 Jun 2012.

Kepada tuan segmen (Izzati),

1.  tajuk entri sudah di buat, kalau tak percaya, cuba tengok atas sekali, tajuk entri ini.
2.  banner pon sudah letak berserta link, nanti senang orang lain nak join kan.
3.  blog Izzati pon dah follow.


ini buktinya, follower ke-495
id follower: ATIQAH

4.  nanti bila dah siap entri ini, tuan blog ini akan hantar link di comment box, Izzati jangan lupa check tau.
5.  mangsa tag Cik Mai Arra Ahmad Farhana Ayeen Story
6.  nasib sempat lagi join segmen ini. 


ADA HADIAH UNTUK TOP REFFERAL ! JADI APA TUNGGU LAGI !





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

14 comments:

botolairkosong said...

ceptnye folower cik tikah jadik bnyak.
kagum3!!~(^.^)

Ayeen Azmi said...

hai tiqa..awak menang..tahniah ye..^^

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/pemenang-segmen-ain-nak-review-blog.html

Ayeen Azmi said...

saye tag awak..

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html

Fariz Reza said...

hehe....makin bertambah semangat la Atiqah..tak mo sedih2 (^_^) ....yang penting jgn give up je dalam blogging ni

eintan nurfuzie said...

huhu..x smpat join...bz je

QaIsARa mUkHlIsA said...

jom la join segmen blog sya..hadiah mnarik....

http://alisyamukhlisa9.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers

aynora nur said...

done follow!

http://www.aynoranur.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

Mrs.BuduBilis said...

salam..singgah dari segmen yang sama. done follow

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

butterfly.winks said...

done follow!flower 335!!hewhew!come to mine to0 n folow.http://bintangitumilikku.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html#comments

womahimia said...

hi, dari segmen yang sama. Done follow. Jom ke sini,
http://pixieser.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

womahimia said...

hi, dari segmen yang sama. Done follow. Jom ke sini,
http://pixieser.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

Asilah Syiela said...

done follow sini ..

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

hai dri segmen sama . balas kunjungan . dh lma polow sini . maaf yea
lambat terjah

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

9n0L4 said...

dtg bw dari segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik