Thursday, 14 June 2012

Review Follower Bertuah

Assalamualaikum
Peace upon to you :)





Alhamdulillah, selama 2 bulan ber-blogging (eleh baru dua bulan weh bukan dua tahun pun +___+) ala, ok lah tuh kan baru dua bulan dan alhamdulillah followers pon makin bertambah setiap hari, terima kasih banyak-banyak kawan-kawan semua, aku bersyukur sangat dan berharap korang semua setia dengan setiap entri yang aku buat. Aku juga berharap korang semua boleh bagitahu apa-apa penambahbaikkan atau pembaharuan tentang blog aku ini. Oleh itu hari ini, aku nak review seorang follower bertuah yang sudi menekan butang follow di blog ini iaitu follower yang ke-345. Tahniah tahniah tahniah ^_^




Tahniah kerana anda merupakan follower bertuah. Terima kasih sekali lagi follower bertuah (gambar dibulatkan dengan warna biru). Oleh itu, mari kita review blog beliau.




Ini adalah blog beliau, cantik dan berwarna oren semuanya. Header blog pon menarik dan tertarik.




Dan ini pula pemilik blog oren tersebut. Nama beliau Sally Samsaiman (gambar eskrem tu macam sedap, nak sikit boleh).


Oleh itu dengan ini aku nak review blog beliau.
1. Header cantik dan menarik
2. Blog agak berat, harap boleh kurangkan sikit berat blog anda.
3. Tak ada widget yang mengarut, bagus bagus
4. Follower box pon ada, lepas itu letakkan di atas sekali, senang untuk mengfollow anda
5. Tiada lagu dalam blog anda dan itu bagus supaya tidak memberatkan blog juga


Baiklah rasanya itu sahaja untuk direview, harap kawa-kawan semua boleh support beliau kerana beliau juga adalah blogger newbie. Mari sama-sama kita follow beliau -----> Sally Samsaiman





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

5 comments:

CikMai said...

Ohhh sally..mai kenal.

eh awak , tahniah ye dah ramai follower awak :)

CtAyue said...

345.. hehe..tahniah follower makin ramai..

~Sweet Honesty~ said...

meh nak terjah..(^_^)

Sally Samsaiman said...

hehehhe...hebat x jd follower yg ke 345...susah tuh...hihihi...

thanks tlg review blog sally...

a'ah..sally pon perasan blog sally berat mcm tuan dia...ehee...kena bg dia mkn herbalife mcm tuan dia jugak la ni kan...aicehh ~

ehee...keep in touch yaa.. xoxo =)

Hanif Idrus said...

Jom serbu!!!

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik