Saturday, 2 June 2012

Perhatian Kepada Semua ! ! !

Assalamualaikum
Peace upon to you :)





Kehadapan semua pembaca,

Perhatian kepada semua ! Tuan blog ini akan balik ke kampung pada hari ini dan esok. Justeru itu kemungkinan untuk meng-update entry pada hari isnin. Jadi kepada semua pembaca blog ini, harap maaf dan nantikan kemunculan tuan blog pada minggu hadapan. Maaf atas kesulitan yang berlaku. Selepas pulang daripada kampung, tuan blog ini akan menjalankan sesi BLOGWALKING ! AWAS ! BLOG ANDA AKAN DI TERJAH OLEH TUAN BLOG ! BERSIAP SEDIA SEMUA !




p/s: Aku akan update entry minggu depan, jadi kalau ada GA, contest or segmen, yang rasa-rasa nak tag aku, sila letakkan link di shoutbox, tak pon di comment box. Kalau aku jadi pemenang GA ke apa ke, simpan dulu tau hadiah tu hehehe. Last sekali, Jangan nakal-nakal tau ^_^



Yang ikhlas.

CIK BLOGGER (=_=')



Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

8 comments:

KorN said...

sy tunggu kat depan pintu menyambut kehairan awak eh.. haha

Pretty2 Shy said...

Follow u back

http://talkingboutmyworld.blogspot.com

Norzie hany said...

Salam kenal.
Bestnya balik kg...selamat bercuti.

Akira Al-Fateh said...

Selamat pulang ke kampung :-)

Dhiah Mardhiah said...

Okay,harap selamat tiba di kampung..anda ditag ^^

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/giveaway-blog-ohsemm-by-eira-shamiera.html

Mr. Jagung said...

tajok macam nak orang ja..haha

eintan nurfuzie said...

siap2..ehhehe:)

afiqah umairah said...

assalam...
thanks follow blog...

insyaallah. sama2 kita mndpt manfaat dan keberkatan

=)

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik