Tuesday, 26 June 2012

123# *** My 1st GiveAway ***

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






kalau nak join, sila tekan sini


Disebabkan aku dalam dua hari ni mengalami sedikit pergaduhan bersama incik berukband yang lembap dan tersangatlah lembap sampai aku rasa nak sedekah je dekat siput-siput yang ada dalam dunia ni, maka sekali lagi aku nak mencuba nasib dalam GA tuan blog ni. Kat bawah ni soalan tuan blog tu:~
  1. Siapakan nama Puteri tunggal Blogger ini...? Nama nye mestilah dieja dengan tepat yer... 
  2. Bilakah tarikh Lahir Puteri Blogger ini ?






Harap-harap ada rezeki untuk menang ^_^





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

5 comments:

Che Rosliza Che mat said...

good luck ya..

Kakzakie said...

Good luck mana tahu nasib baik kan.

Kakak sebenarnya nampak muka comel selalu mesti singgah nak tengok. Baru tahu ianya utk GA..

elyna mirsada said...

gud luck..

eintan nurfuzie said...

gd luck dear!

Apple said...

Lol. Semoga berjaya. dalam blog tuan pertandingan, taip kat search "anak".. nanti ada lah klu2 dia kat situ KOT. Lol. Semoga berjaya.

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik