Saturday, 9 June 2012

101# ~ KAKLONG 1st GiveAway! ~

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






Seperti biasa kegemaran aku adalah meng-joinkan diri dalam pelbagai segmen, contest, giveaway dan sebagainya. Mesti korang risau tengok dashboard penuh dengan entry aku. Tak kesah lah sebab yang penting aku nak tolong promote segmen tuan blog aka Kaklong =)


Sebelum itu mari kita tengok apa syarat-syarat yang diperlukan.


syarat2nya :-
1) Terbuka kepada semua blogger.
2) Buat satu n3 kendian, kopipes gambar dan tajuk diatas(berserta dengan link nya sekali)..
3) follow blog ini dan ini.(jika sudi..tak ada paksaan)
4)tarikh tutup 7july 2012.
5)seperti biasa setelah siap semua tinggal kan komen anda di entri ini....
6)ajak lah kawan2 lain kalau sudi yer
7)Perlu dingatkan..hadiahnya biasa-biasa shj....(akan di upload hadiahnya kemudian)


balas syarat:

1) ofkos lah blogger kalau tak acano boleh post entry ni kan, tak gitu kak long? 
2) entry selesai buat, nak kopipes gambor jap lepas nak letak link dia sekali


kalau nak join, tekan sini

3) follow sudah, kalau tak caya mari tengok gambar bawah ini.


nampak tak kak long ^_^

4) fuhh nasib baik sempat join lagi.
5) nanti kak long check comment box tau sebab nak hantar url entry ini.
6) nak ajak ayeen story dengan yumida serta kawan-kawan yang lain untuk join
7) tak sabar nak tunggu hadiahnya diupload

KEPADA ANDA SEMUA MARI KITA SAMA-SAMA MEMERIAHKAN GIVEAWAY INI ^_^





Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

5 comments:

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Gudluck tau . Heeee:)

Ayeen Azmi said...

Terima kasih kak sudi tag..teraru :')

Papa Mifz said...

salam kenal...

gud luck yer...amin...:)

eintan nurfuzie said...

huhu..gd luck

KorN said...

gudlak buat kamu yerp.. =P

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik