Wednesday, 13 June 2012

105# Contest : Kami BFF(!)

Assalamualaikum
Peace upon to you :)






kalau nak join, sila tekan sini






p/s: ini adalah syarat tuan segmen

syarat-syarat

 (i) Buat satu entry yang bertajuk Contest : Kami BFF(!)  ~DONE~
(ii) Sila letakkan banner contest di atas dan link kan ke link contest ini.  ~DONE~

Anda ada gambar awesome, comel, sporting, lawak dengan kawan, rakan, dan sahabat anda?
(iii) Masukkan gambar tu di dalam entry ni (Max. 3 gambar)

(iv)Wajib follow blog saya dan sponser ( Qaleshya Umairah dan Emas Putih )  ~DONE~
(iiv) Like page saya dan sponser. ( SINI dan SINI )  ~DONE~
(v) Tag seorang rakan blogger okay dan bagitau tentang contest ni




kepada tuan segmen:

tuan blog ini dah siap follow blog Qaleshya Umairah



tuan blog ini juga dah lama follow blog Emas Putih, kalau tak percaya cuba tengok yang id followernya nama ATIQAH ^_^



tuan blog ini juga sudah like page








tuan blog ini nak masukkan banyak gambar sebenarnya, tapi dah kata 3 maximum kan, jadi terpaksa lah buat 3 sahaja.


ini gambar pertama ^_^



 cuba cari aku yang mana satu. jeng jeng jeng ^_^


ini gambar kedua ^_^




masa hari lahir yang ke 17


ini gambar yang ketiga ^_^



masa sesi pengambaran semester kedua 


dengan ini mangsa tag adalah Azimah Zulkifli dan semua readers blog ini. mari kita sama-sama memeriahkan contest ^_^



Tarikh start contest : 13 Jun 2012 - Tempoh tamat akan diberitahu kemudian

Hadiah

1st : Topup RM30
2nd : Topup RM20
3rd : RM10


p/s: ini adalah peringatan dari tuan segmen. fuh hadiahnya macam menarik, tuan segmen pilih saya ya ^_^






Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

4 comments:

Emas Putih said...

wahh rajinnya copy balik semua tu.. xpayah la semuatu.. just makeit simple....

tp tQ tau join.. good luck..

Anzulna said...

segmen yg sme. gud luck! http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html

Deq's Qienz said...

gud luck ya :)

Mrs.BuduBilis said...

salam , singgah dari segmen yang sama., done follow u, jom dtg blog sy

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik