Wednesday, 2 May 2012

22# "[SEGMEN] Pencarian Bloglist Empayar Fariz Reza™ "



Assalamualaikum
Peace upon to you :)








nak sertai ? klik sini ^_^



Syarat-syarat penyertaan :


Nama Blog dan URL blog(Homepage) : My Dream World  http://mydreamzworlds.blogspot.com/

Nama Pena(profile) anda di blog: Atiqah

Nama ID Facebook ( sila isi dengan lengkap , URL tak perlu) : Atiqah Jaafar Sidek

Satu Perkataan menceritakan blog saya : "Contest"

(Optional) Namakan satu pahlawan islam yang anda kenali: Khalid al-Walid

Follow FR (ya atau tidak) : YA



SELESAI ISI BORANG PENYERTAAN ^_^





"Menceritakan tentang blog anda , dan  Tujuan anda ber-blogging

Siap je isi borang penyertaan ni *macam nak mohon kerja pulak hehe*  sesiapa yang join segmen ini kena ceritakan tentang blog masing-masing (bukan blog orang lain ya) Justeru itu aku rasa nak cerita pasal blog aku sendiri ni. Baiklah, aku ni kira newbie la dalam dunia blogger ni. Sebelum ni ada jugak bukak blog, tapi sebab dah lama tak update, terbiak penuh semak, sarang semut, sarang nyamuk, segala macam sarang la nak menapak kat situ, jadi aku ambil keputusan delete blog tu. Aku delete sebab aku rasa macam nak buat yang baru, nak mula balik semula. Kalau korang nak tahu, bukan senang nak mula semula, korang nak kena join contest sana, join segmen sini, giveaway situ sana sini *ikut rentak lagu Dato' Siti* Aku rasa newbie macam aku ni patut join semua benda tu sebab dari situ kita boleh kenal semua orang, kenal semua blogger, share-share info. Bila kita dah mula-mula kenal, rapat then boleh jadi kawan baik kan, mana tahu boleh jadi BFF pulak. Bila dah ramai kawan, kita boleh create apa-apa event lepas tu kita boleh gather sama-sama, bukan ke best macam tu, yea dak? Jadi tujuan aku ber-blogging ini adalah nak merapatkan tali persahabatan, sekali sahabat, sahabat selamanya kan ^_^ sebab bak kata pepatah "berkawan biar seribu, berkasih biar satu" jadi itulah sebab kenapa aku nk ber-blogging selain nak share pasal kehidupan seharian ke apa ke kan. 



jadi yang kat luar tuh teringin nak join, marilah join cepat-cepat. tarikh tutup 12 May 2012









Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

3 comments:

Fariz Reza said...

Ok FR telah terima Surat diplomasi dari kamu (^_^) hehehe thanks sudi berkhidmat dengan empayar FR , okey nak updated nama senarai peserta jap : )

Fariz Reza said...

yap....semua okey....Atiqah dah ikut semua syarat so Atiqah berhak dapat point....tengok la kat post FR tuh...ade sistem point tu kan??
awak dapat penuh buat masa ni [ 8 point ]

Fariz Reza said...

FR tag kamu dalam segmen Amer (^_^)
http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik