Tuesday, 15 May 2012

64# Segmen Kenangan Hari Lahir



Assalamualaikum
Peace upon to you :)




Cik Pepatung


nak join, tekan sini


tuan segmen nak aku buat entry pasal kenangan hari lahir

ok, meh sini aku nak habaq kat hampa semua

birthday aku 12/10/1993 *wajib ingat* (intro)

kenangan yang aku rasa paling syiok time aku form 5 aka 2010

nak tahu sebab apa?

sebab time tu aku celebrate dengan kawan-kawan

sebab aku kan duduk asrama

jadi mana ada masa nak celebrate dengan family *sobs sobs sobs*

tapi yang bestnya kan, mak gua datang weekand tu hantar kek untuk gua

tapi time tu belum birthday gua lagi

tapi apa kesah, gua sambut aja lah dengan kawan-kawan

korang nak tengok gambar ? ?



*sorry gambar ni kawan aku dah edit*

malam tu aku panggil semua kawan-kawan aku

kitaorang makan kek sama-sama

lepas tu pulak mak aku ada bawak laksa sekali

jadi apa lagi, kendurilah time tu

memang best gila

tak boleh lupa kot

tapi yang betul-betul malam birthday aku tuh

kawan-kawan aku ni datang buat surprise kat aku

diorang nyanyi lagu "Happy Birthday" sampai habis

terharu babe =')

habis semualah satu dorm aku nyanyi kat aku

tapi nasib baik aku tak kena prank, baling-baling telur ke, baling tepung ke *fuhh selamat*

esoknya kat sekolah

penuh kad aku dapat *macam femes je*

ada kawan aku bagi chopstick tau *hadiah paling unik*

ada yang bagi coklat

macam-macam lah

memang best sangat

well actually banyak je kenangan hari lahir aku, tapi aku rasa ini yang paling best. agak-agak tuan segmen suka tak  ? ? ^_^








Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

3 comments:

Michelle Hopell said...

selamat bersegmen awak ..
best kenangan bday awak :)
saya suka heehee~~

icumm said...

Thanks atiqah sudi join:)
seronoknya dapat banyak hadiah time besday..msti jd kngn terindah ^^

icumm said...

pemenang sudah diumumkan..sila tgk ni ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/05/pemenang-segmen-kenangan-hari-lahir.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik