Thursday, 10 May 2012

Saya budak baru belajar

Assalamualaikum
Peace upon to you :)





Tengah dok tengok tv lepas tu online twitter, bukak tutup bukak tutup dashboard tengok entry latest blog-blog yang aku follow, tiba-tiba datang satu idea *tingg*






Korang nak tahu apa?












Nak tahu tak?






















Kalau nak tahu . . .

























Tutup mata dulu . . .
































Jangan gelak bila tengok . . .






























Jeng jeng jeng ^_^













































Omel omel tak ?  ? *gelak guling satu rumah*









Kita tak reti buat
Tapi kita try la jugak
Tak salahkan kalau mencuba ^_^














Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

4 comments:

Kerengga Biru said...

okay leww tewww .. >.<

zanairin said...

hahaha.. memang klaka.. tapi, awak usaha nak buat..saya tak tau nak mula macam mana pun..^^

ATIQAH said...

@kerengga biru: hehe, baru nak beljar buat je ^_^

@zanairin: yup, usaha tangga kejayaan. lepas ni nak tengok banyak lagi tutorial nak buat lagi lawa2 + comel2 gitu :)

aRa ❤ aFiq™ said...

haha.. comel jew :D

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik