Monday, 28 May 2012

salam blogwalking

Assalamualaikum
Peace upon to you :)








Hai kawan-kawan, kawan-kawan rindu kita tak ? ? rindu la, please *muka mengharap* hehehe. Maaf ya kawan-kawan, kita tak sempat nak online dalam 2-3 hari ni, sebab adik-adik ada kat rumah *apa kena-mengena* bila adik-adik ada kat rumah jadi kemungkinan nak ber-blog itu disekat sebab mereka tu ajak main lah, tengok tv la, tengok movie, masak itu ini dan macam-macam lagi. Pening dibuatnya. Lagi satu, laptop kat rumah ada satu sahaja, jadi kenalah berebut sikit. Tambahan lagi, kita demam + mata gatal-gatal, itu yang kurang nak ber-blog. Jadi dikesempatan yang ada ni, kita nak blogwalking semua blogger yang join segmen sama dengan kita join segmen. Sebabnya nak tambah followers tau, tapi bukan itu sahaj, sebabnya kita nak mengeratkan tali silaturrahim, manalah tahu kan tiba-tiba terjumpa pulak kawan-kwan lama dalam dunia blogging ni, tak ke best macam tu. Tapi peringatan kepada semua, ada sesetengah blog yang aku akan komen "dari segmen sama" atau aku hanya akan follow sahaja tanpa meletakkan komen. Bukannya malas atau apa, tapi terlalu ramai yang hendak diterjah berserta kelembapan internet yang menyebabkan jadi sebegitu rupa. Maaf ya semua. Lagi satu banyak juga segmen yang aku tak sempat nak join. Insyaallah lepas ini akan muncul seperti sediakala. Doakan kesihatan aku ya :)






p/s: menang contest cik misi nadia ! ! yeay ^_^



Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

9 comments:

nis said...

tahniah sbb menang! ^_^

StuntWomanWho :) said...

tahniah2 . jangan rebut lappy lagi dah . hahaaha

Remaja Elit said...

psssttttt

ni FR jugakla (^_^) ngeeee

Remaja Elit said...

cepat giler follower dia bertambah..gud luck..

ritu mase kenal die..follower baru 50 je

skang dah 2oo lebih tu (^O^)

KorN said...

tahniah ye.. n jage diri

sweetsourlife said...

balas kunjungan
tahniah menang ye..

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

tahniah menang contest.tq follow..follow balik dah.Sukses blogging!

elyna mirsada said...

HEHE..CONGRAT EK..=)

botolairkosong said...

thniah sbb meng!!~

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik