Wednesday, 9 May 2012

46# "mama lynn 1st giveaway"


Assalamualaikum
Peace upon to you :)






klik sini








jom tengok syarat2 mudah dari mama lynn:

1. follow blog mama lynn (wajib)
2. create entri dengan tajuk "mama lynn 1st giveaway"
3. jangan lupa letak banner giveaway (seperti di atas)
4. follow mama lynn di twitter (tak wajib) 
5. tag seorang rakan. kalau rajin lebih pun di alu-alukan. 
6. tinggalkan link korang di ruangan komen entri ni.








To my dear Mama Lynn :




1. saya dah follow blog mama tau *follower ke 217*
2. cuba mama tengok tajuk entry saya, sama tak dengan apa yang mama nak, sama kan kan kan ^_^
3. banner pon dah letak, comel je banner tu *puji lebih*
4. mama kita dah follow twitter mama, kita YoNgiQa tau, cepat check new follower twitter mama
5. saya nak tag ramai-ramai boleh tak ? bolehkan, kejap ye
http://izara4eva.blogspot.com/
http://misszberceloteh.blogspot.com/
http://amercorner.blogspot.com/
http://umikasum.blogspot.com/
http://farachew.blogspot.com/
6. saya nak tinggalkan link after publish entry saya ni. kejap eh, nanti jangan lupa check dekat comment box mama tau ^_^




Tarikh tutup 15 Mei 2012




Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

2 comments:

lynn kamarul said...

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/05/bloglist-peserta-mama-lynn-1st-giveaway.html


tq tq sudi join.... apepun jom blog walking ke senarai peserta

lynn kamarul said...

suka sangat tgk pesanan utk mama lynn... alahai shomelnya kamu ni.. k.. mama lynn da nampak .. ;)

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik