Saturday, 19 May 2012

ampun maaf di pinta

Assalamualaikum
Peace upon to you :)








apa khabar uolls? uolls semua sihat tak? nampak tak tajuk entry ni "ampun maaf di pinta" macam gaya nak raya dah kan. cakap pasal raya, aku nak tanya apa tema baju raya korang tahun ni? ha dah ganti puasa ke belum? kalau yang belum, cepat-cepat tau, takut tak sempat nanti. ha, dah ready nak buat biskut raya, nak buat berapa jenis? kasut raya macam mana ? bla bla bla bla  . . .













maaf aku memang kuat merepek *dush* tak bukan apa. aku nak mintak maaf sangat-sangat dekat semua orang yang sudi mengFOLLOWkan diri anda semua dekat blog yang tak seberapa ni. aku sedar, aku ni cuma insan biasa yang kerdil dan hina sobs sobs T_T *ayat nak sedih*


















mesti korang pelikkan, apahal la minah ni sedih bagai macam ni + buat ayat nak sedih pulak kan. nak tahu kenapa. minah yang senget + suka buat ayat sedih ni aku lah kan, tak sempat nak berBLOGWALKING ke blog-blog korang semua a.k.a FOLLOWER blog yang senget ni. soli soli, wa manyak bz, tambah aa wa punya itu belukband talak best wohh. itu belukband aa suka cali pasai sama wa, dia aa itu lembap selupa itu siput. wa rasa aa wa mau campak ini belukband aa lepas itu waa nak beli baru.


















cehh kau, cakap senang, tapi ada duit ke kau nak beli baru? bil bulan-bulan pon parents kau yang support ! hadoih, acano ni teman-teman? takpe-takpe, insya allah bila ada masa and kalau gua enggak busy gua akan terjah semua blog korang. mungkin hujung bln ni, insya allah.




















harap kawan-kawan maafkan kita ya. kita semua kan kawan. sekali sahabat, sahabat selamanya. jangan unfollow blog kita tau. sedih kita nanti sobs sobs sobs T_T PEACE YA ! ! ^_^














p/s: baru lepas nangis, sebab tinggal seekor sahaja kitty. yang 2 ekor lagi dah bagi kat orang *cry out loud*














Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

4 comments:

Fariz Reza [FR] said...

Assalam (^_^) camat hari raya hahaha

fatin amalina said...

selamat berpuasa...

Nina K's Luviee said...

wah cun blog..jom follow my blog, i will follow u later http://nina-wns.blogspot.com/

::CIK LYNN:: said...

nti ada msa, bru BW..=)

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik